Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

[Løst]Skal jeg be henne ut?


Anbefalte innlegg

Hei, jeg er 16 år (gutt) og bor i Drammen. Jeg trenger litt hjelp angående en sak.

 

Jeg går på danseskole (HIP-HOP) og det er en virkelig pen jente der som jeg er interessert i.

Jeg er sikker på at et slikt emne har blitt startet før, men jeg finner det ikke. Problemet er at jeg skal slutte der (unødvendig bruk av penger og tid). Men jeg er ikke helt sikker på hva jeg burde gjøre: Burde jeg gå bort til henne og bare si hvordan jeg føler, eller.........?

 

det er egentlig det jeg har lyst til å gjøre, men jeg er ikke helt sikker på hvordan.

 

kan noen plzz hjelpe meg??

 

Vi har hatt få (men hyggelige) samtaler sammen, og jeg føler at hun også liker meg. Hver gang hun ser meg, smiler hun til meg og vi har øyenkontakt ganske ofte.

 

Er det noen som kan hjelpe meg med hvordan jeg kan spørre henne ut, og hvor vi kan dra? Jeg hadde vært mer enn bare takknemlig.

 

PS: Vår siste møte med dansegjengen er torsdag 30.mai. Så vær kjapp med å skrive...

Jeg skal si ifra hvordan det går, så det kan hende at jeg kommer med flere spørsmål etter torsdag også...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

greit skal ikke late som jeg er ekspert på dette temaet, men jeg har veldig mye erfaring med å be jenter ut og jeg er ikke den mest selvsikre personen på jorden :)

 

jeg foreslår at du legger henne til på facebook / MSN og skaffer telefon nummeret hennes, dere kan chatte og bli bedre kjent, og etter en stund når dere har blitt litt bedre kjent kan du spørre henne om hun vil bli med på et eller annet med flere tilstedet eller bare dere to.

 

Du burde ta henne til en kino, det er ofte best på starten for hvis dere går på en cafe osv må dere snakke om hvis dere går tom for ting å snakke om kan det bli VELDIG kleint, det problemet finnes altså ikke på kinoen :) og etter kinoen kan dere prate en stund før dere skiller lag.

Lenke til kommentar

Her vil jeg anbefale deg at når du møter henne neste gang. Så sier til ho at du syns dere skal finne på noe sammen og ber henne å skrive inn sitt mobil nr på telefon din. Starter du å sender meldinger med ho og inviterer ho helga etter på besøk hjem.

 

Vil ikke anbefale Kino eller Cafe. Det blir fort tørt og kjedelig. For det første så er det vanskelige med kroppskontakt , prate , og kose . Ta å invitere henne hjem , lag taco f.eks , finn fram pleddet og legg dere sammen på sofaen å se på film. Man er i mye mer trygge omgivelser hjemme , lettere for å prate og komme seg igang.

 

Så er det bare å tøye på grensene etterhvert og kose =)

Lenke til kommentar
jeg vil IKKE! anbefale å gjøre det først gang dere er på date

 

det er sånt du kan gjøre kanskje 2 gang dere er ute.

 

Hehe , jeg er utalmodig og kjører alltids full pakke første kvelden. Men husk , ingenting er umulig. Er kun du selv som setter grenser på hvor langt kvelden skal gå :) Alt er opp til deg selv hvor mye intiativ du tar

Lenke til kommentar

Ja helt enig. For all del ikke si til henne va du føler ! Er utrolig vikti , UANSETT !

 

Fordi da blir alt ødelagt , og hun blir skremt. Blir hun satt i forsvars posisjon og er redd for at du vil ha forhold osv.

 

Så husk du er ung og har masse å lære. Så derfor det er bedre å gi 120 % og bli avvist samtidig enn å ikke gjøre noe. Fordi er fundamente selvtillit du skal bygge , og da må du gjøre dette . Selvtillit = tiltrekker damer

Lenke til kommentar

Hei, det er jeg som har startet denne tråden...

 

Veldig mange gode ideer her... men jeg da jeg først bestemte meg for å begynne på hip-hop-kurs tenkte jeg ikke på damer... jeg tenkte at hip hop var både en gutte- og jente'greie. jeg har tatt fullstendig feil altså... Det er nesten ingen gutter der, så det er litt kjipt å være den eneste gutten. (det er 6 gutter og 47 jenter tilsammen på hele dansekurset, og jeg kjenner ingen av dem).

 

Uansett har jeg tenkt å gå fram på denne måten:

 

1. Jeg snakker litt med henne (interesser, hva hun syns om hip hop, osv.)

2. Jeg sier til henne: "dumt at dette er den siste gangen vi møtes, jeg som ville bli bedre kjent med deg..." Noe sånt :whistle:

3. Så ber jeg om tlf./MSN/Facebook (hvilken burde jeg velge tlf./MSN/Facebook ??)

Eller burde jeg be henne om å finne på no' en eller annen dag?? (altså, litt mer direkte) istedenfor nr.3

Endret av chris_123
Lenke til kommentar
Unødvendig bruk av penger og tid? Hvorfor er det det? Det er jo bare _den_ innfallsporten til å dra damer jo.

 

Jeg veit hva du mener, men det har sine "minus-sider". Det å ikke kjenne en eneste sjel er faktisk ganske kjipt. Det føles litt som om Hip-hop er en jente-greie. føles litt ensomt å ta buss fram og tilbake alene. også er det litt kjipt når man ikke kjenner noen, og i pausen har jeg ikke no annet å gjøre enn å bare suse rundt i salen mens alle andre snakker om skole o.l. Det er litt vanskelig å snakke med ei jente når de samler seg i en gruppe og snakker om no' jeg ikke har peiling på.

 

Forresten mange gode ideer her... liker dem alle. Som dere sa, så skal uansett ikke fortelle henne hva jeg føler. ikke på en god stund hvertfall... Takk for at dere hjelper meg, det har mye å si for meg... skal holde dere oppdatert.

Lenke til kommentar

Personelig synes jeg ikke det er alt for vanskelig å "sjekke" opp noen jenter hvis du jobber eller går på skole me de. Det er vel bare å innlede en samtale å finne ting dere har tilfelles,, prøve å være kjempe grei med henne osv. Så få MSN hennes ( synes det er best å starte med MSN ) så tulle og ha det morsomt med henne over MSN / facebook og bli bedre kjent så be om mobiltelefon eller spørre om å finne på noe en dag.

 

 

blir ikke lettere :p

Lenke til kommentar

Herre! 47 jenter? :o

Sånn annet enn av 80% av de jentene digger nettopp deg fordi du er på det kurset, og de er sikkert like nervøse for å snakke med deg, som du er for å snakke med dem.

 

Du må få i gang dialog med denne jenta så fort som mulig i hvert fall. Og vis hva du vil. Be hu med på filmkveld hjemme hos deg eller noe.. Kino på første date er ikke å anbefale. Det er veldig oppbrukt, og hele vitsen er at du skal skille deg ut fra alle de andre gutta som har tatt hu med på kino.

Lenke til kommentar

Mange gode råd her, det jeg ville ha anbefalt er å som sagt skille deg ut, snakk med mest mulig folk der, lærern, de gutta, jentene som er der, slik at hun ser det er naturlig for deg å være sosial,.Så kan du snakke om hip-hop, hvilke artister, dansere hun liker, bla bla prøv å flørt litt mens dere snakker, ik nevn at u skal slutte der ennå, invitere en jente hjem kan være litt scary for henne, vet ik hvor godt du kjenner henne?Men visst du vil gjøre det så si at dere kan se film som stomp the yard, you got served, der hip-hop filmer visst hun har sett dem og sier nei si du har rett vi går og bowler istedet, synes alltid det funker og jeg er ikke no god engang, det jeg pleier å gjøre er f.eks er å inngå no veddemål, kyss på kinn visst jeg vinner eller får strike, eller at hun skal spandere is visst hun bommer på det ene kaster, finn på saker,

-krever null planlegning.

-har ikke møtt noen som hater det ennå.

-Spill en serie og kom deg unna om hun er psyko :D

-spill et par serier og gå ta en is eller no sånt, kom dere hjem, første date trenger ikke å være altfor lang,.

 

Vær morsom, vis din gode sider, og flørt,.Vis at u er litt interesert,.

 

Angående tlfnr: Du må først få henne til å stole på deg, så gjennom hele samtalen må du være en glad og munter person vær positiv og ikke truende. En måte du kan gjøre det er ved å si f.eks tenkte å bowle med en neste uke, du tør du å bli med?Sier hun nei, sier du ok tar med meg en annen, så prøver du igjen om par dager,.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...