Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

jeg føler meg så annerledes


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Nå må du huske at alle de vennene du ser de har på Facebook, så er nesten halvparten bare noen de har møtt og sikkert bare lagt dem til fordi de har møtt dem. Så klart har ikke alle det sånn, men veldig mange. Jeg har bare 10-12 venner på Facebook, men de er jo faktisk vennene mine, om du skjønner poenget.

 

Det kommer ikke an på hvor mange venner du har, men hvor gode de vennene du har, er.

Det at noen syns du er upopulær eller teit, er bare å drite i. Folk som ikke kjenner deg så godt kan ikke dømme deg bortsett fra utseende, men folk som gjør det er jo ikke verdt å snakke med engang!

 

Hæ? ALLE dømmer folk i fra utseendet ens om du vil det eller ikke. Du og.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Altså. Stort sett de som har 500 venner på Facebook legger til folk over en lav sko. Kjenner flere som har det og de er ikke spesielt mer populære enn jeg som "kun" har en friendcount på 85 :p

støttes.. hvorfor i svarte skal jeg legge til fettern til en kompis av noen jeg har møtt et par ganger bare fordi jeg vet hvem det er?

 

hvorfor skal de vite om alt jeg finner på?

 

OT: prøv å finne noen med samme interesser. finn på noe med dem og kom deg ut i solen. (en start).

 

ellers kan du prøve å henge litt med de vennen du har som gjerne har en stor vennekrets. så kan du skate men sikkert bli kjent med nye personer og utvide din egen vennekrets.

 

jeg er muligens ikke den beste å spørre da jeg for tiden prøver å utvide min egen vennekrets. det funker litt, men det går sakte :roll:

Lenke til kommentar

Hei!

 

 

Du seier du sitter mykje på PC heime, dette kan då vere ein god ting? Eg er sikker på at veldig mange av dei du går på skule med sitter mykje på PC også, det er berre å leite litt. Og dersom du sitter på PC og speler eit spel til dømes, så er eg 100% sikker på at det er mange andre på skulen din som speler nett det samme spelet. På denne måten har du allerede skapt deg eit samtaleemne. Ein må ikkje snakke om kven som har gjort kva og ting som kanskje krev at ein held seg oppdatert. Data er eit fint samtaleemne, og sidan det er så stort vil eg tru det er mykje å snakke om innan dette emnet. Ein kan også, ved bruk av data, skape noko sosialt.

Dersom du finner ein vennegjeng som liker å spele dei samme spela som deg, inviter til eit lite "mini-LAN" der dykk sitter sammen og speler det samme spelet!:) På den måten får dykk kontakt med kvarandre ved å snakke til kvarandre, dykk blir betre kjent med kvarandre og du får gjere noko du synst er kjekt samtidig! Invitert gjerne fleire enn dei du kjenner. Folk som liker data seier ikkje nei til eit LAN! ;)

 

Du seier du vil bli meir populær, men eg vil ikkje tru det ikkje er nødvendig å vere populær for å få ei fin ungdomsstid. Du klarer deg fint uten den statusen, for å sei det slik.

 

Som nemnt tidlegare i denne tråden må du ta gjere ting sjølv også, dersom du vil få fleire venner. Du seier dei vennene du har er med andre folk i fritida. Kvifor trur du dei er det? Eg vil tru det ikkje har noko med deg å gjere! Spør dei om dei vil vere med deg, sjå ein film elns, så er eg sikker på at dei seier ja!:) Ta litt initiativ sjølv!;) Dersom det er ein liten "klikk" på skulen som du pleier å vere med, og som alle liker alle, kan du for eksempel starte ein "samtaletråd" på Facebook sitt interne meldingssystem, der dykk planlegge ting saman, og alle kan komme med sine innvendingar!:) På den måten får du invitert fleire, og dykk får etablert eit sterkt bånd med venner.

 

Ein siste ting som er viktig er sjølvtillit. Med sjølvtillit går alt! Hugs det!;) Får du deg betre sjølvtillit stolar du meir på deg sjølv, veit kva du sjølv vil og tør å utfordre deg sjølv på fleire måtar!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...