kjakso Skrevet 24. april 2009 Del Skrevet 24. april 2009 Hei! Lurer på om det er en måte å få farget sjokoladekremen til en sjokoladekake rosa? Skal lage en stooor donought, med Homer Simpson som en liten marsipanfigur inni, og kaken skal altså være en vanlig sjokoladekake. Men er det en måte å få sjokoladekremen knallrosa? Eller anbefaler dere noen andre kremer til sjokoladekake? Lenke til kommentar
Khaffner Skrevet 24. april 2009 Del Skrevet 24. april 2009 Du kan vel bare drysse på en blanding av melis og noe rødt pulver? Kjapp idé bare, vet ikke om det finnes rødt pulver til baking Lenke til kommentar
Khalifen Skrevet 24. april 2009 Del Skrevet 24. april 2009 Hvis du tenker å få en krem laget av sjokolade rosa, så er dette veldig, veldig vanskelig. Hvertfall umulig for meg og deg. Derimot kan du lage en glasur/krem av hvit sjokolade, og farge denne med rød konditorfarge. Lenke til kommentar
kjakso Skrevet 24. april 2009 Forfatter Del Skrevet 24. april 2009 Altså bare kjøpe hvit sjokolade isteden? Men er ikke den hvite mye ''mektigere'' den vanlige mørke? Lenke til kommentar
Khalifen Skrevet 24. april 2009 Del Skrevet 24. april 2009 Det blir jo noe helt annet enn vanlig mørk sjokolade, men det smaker godt, om ikke vanlig sjokolade. Lenke til kommentar
iverksatt_tilltak Skrevet 5. mai 2009 Del Skrevet 5. mai 2009 Hvit "sjokolade" med konditorfarge høres ut som den greieste løsningen... Jeg kommer forøvrig til å bli meget skuffet om du ikke legger inn et bilde av resultatet her Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 6. mai 2009 Del Skrevet 6. mai 2009 Altså bare kjøpe hvit sjokolade isteden? Men er ikke den hvite mye ''mektigere'' den vanlige mørke? Litt enkelt kan man kanskje si at vanlig sjokolade smaker en miks av fyldig/fett, søtt og bittert. Hvit sjokolade inneholder ikke noe kakaotørrstoff, som er den bitre delen av sjokolade, så hvit sjokolade smaker hovedsaklig en miks av fyldig/fett og søtt. Både brun og hvit sjokolade har diverse andre smakskomponenter, men disse er som regel mer intense jo mørkere sjokoladen blir. Det finnes vel muligens unntak... en god hvit sjokolade kan smake "mer" enn f.eks. en dårlig melkesjokolade. Akkurat hva som er mektigst er ikke godt å si. En god mørk sjokolade kan være "mektig" i den forstand at man får utrolig mye smak ut av en liten bit, og derfor ikke trenger så mye, mens en dårlig hvit sjokolade kan være kvalmende, slik at man gjerne ikke orker så mye. Det spørs på sjokoladekvaliteten i alle tilfeller. Lenke til kommentar
NgZ Skrevet 6. mai 2009 Del Skrevet 6. mai 2009 Mange synes hvit "sjokolade" er mer kvalmende enn ekte vare, så det kan vøre derfor du har hørt at den er mektigere. Putt sjokoladekremen inni, og legg et melisglasurlag på toppen, hvis du vil ha den hvit. Du kan jo også legge melisglsur oppa sjokoladekrem, men da bør du ikke regne med at det blir helt hvtt - det kan jo bli et stilig mønster heller. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå