Gå til innhold

MP3 - USB 128MB til under 1000,- .......


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hmm kan se ut som den er feilpriset, i og med at 64mb-versjonen koster akkurat det samme :/

 

er nok ikke feilpriset når de reklamerer på forsiden av hw.no med akkurat denne prisen...

Hehe joda det er fult mulig det! Det var ikke lenge siden at komplett hadde to reklamer av ASUS nforce2 hovedkort på Hw.no, hver av dem med to forskjellige priser. Tar man screenshot av reklamen så kan man kreve å få produktet til den prisen. Jeg tok screenshot, men hadde ikke penger da :cry:

Lenke til kommentar
Tar man screenshot av reklamen så kan man kreve å få produktet til den prisen.
Enn hvis man er flink i PhotoShop da? :D

Hehe joa, men jeg tror nok at websjappa selv vet når de har oppgitt feil pris da så... Hvis du kommer med en Photoshoppa bildet som du viser til Komplett som de selv vet ikke kan stemme så nekter de nok.

Lenke til kommentar

Dersom noen har feilpriset så kan man desverre ikke kreve å få produktet til den reklamerte prisen. Dette har med at tilbudet er rettet til et stort ubegrenset publikum, og at tilbyder som oftest tar forbehold om feil i prisen. Dersom man får et tilbud direkte adressert til seg så stiller saken seg anderledes.

Lenke til kommentar
Dersom noen har feilpriset så kan man desverre ikke kreve å få produktet til den reklamerte prisen. Dette har med at tilbudet er rettet til et stort ubegrenset publikum, og at tilbyder som oftest tar forbehold om feil i prisen. Dersom man får et tilbud direkte adressert til seg så stiller saken seg anderledes.

 

Så markedsføringsloven gjelder ikke for reklame på Internett...? Høres litt merkelig ut, men mulig du har rett.

Lenke til kommentar

Markedsføringsloven gjelder for internett også, men selv ikke i en vanlig butikk kommer man langt dersom f.eks en trykkfeil har endret en pris.

 

Årsaken til at det er slik er at butikker ikke skal lide store tap pga menneskelige feil. Dersom den reklamerte prisen på en tv har blitt endret fra 9999,- til 999,- vil jo butikken i de fleste tilfeller tape mange tusen kr på hvert solgte apparat dersom de var tvunget til å selge til denne prisen.

Lenke til kommentar
Gi en tilbakemelding når dere har testet den!

 

:woot: Ja igår kom pakken, og her er førsteinntrykket:

 

- Spilleren var j.....liten og lett (nesten for lite av det gode ?), den er ikke mer enn 9 cm lang og 3 cm bred

- den er IKKE feilpriset,,, 695.- for 128 mb (en utrolig bra pris)

- testet lyden opp mot naboen sin (sony ett eller annet), og geilen kom godt fra det.

- snora til øreproppene var litt kort men praktisk halsband fulgte med

- spilleren hadde opphengsmekanisme, (noe som ikke sony`n hadde)

- ellers fulgte det med en USB sjøtekabel (veldig praktisk)

- plugget spilleren i usb-porten og pang så lå den som enhet under "min datamaskin"

 

psyduck som vil vente med de varmeste anbefalinger men førsteinntrykket var bra, borsett fra at man får litt plastikkfølelse av den.

Lenke til kommentar

Henta min (eller rettere sagt dama sin) i dag. Førsteinntrykket var bra nok det, ok utseende og lyd, dukka opp på Min Datamaskin uten driver osv. Så klarte jeg å miste den i gulvet. Klarer ikke å få den skikkelig sammen igjen, den ene "lkipsen" som holder fast fronten vil ikke helt på plass igjen. Den fungerer hverftfall fint enda, så jeg klarer vel å få lurt den ordentlig på plass igjen etterhvert.

 

Et minus med denne spillern er at den har 2,5mm og ikke 3,5 mm hodetelefonutgang. Man får vel kjøpt en overgang, men det er litt irriterende at jeg ikke får testa den med Koss'ene mine. Skal få tak i overgang og sammenligne lydkvaliteten med Creative Jukeboxen min. Kommer den relativt ok ut av det tror jeg at jeg bestiller en til meg selv også, så fremt de ikke går opp i pris igjen.

 

EDIT: nå datt den **** meg i gulvet igjen! Det opphenget er ikke helt trygt, man bør nok "klemme ut" den pinnen som er inne i det litt ekstra. Den funker fortsatt helt fint, så selv om den gir en viss plastfølelse tåler den en støyt ;).

Lenke til kommentar

Jeg bestilte den jeg også :woot: Så trodde jeg den bare kunne spilles av når den var plugga inn pga det som sto av produktbeskrivelse på psdata :oops: Men nå ser det visst ut som den kan brukes som en allminnelig mp3 spiller 8) Hvor lenge bruker den på å lade batteriet? skal den ikke plugges på datamaskinen? Håper ikke det tar mange timer siden da blir det ork å lade. Kan dere som har kjøpt svare meg på disse spm? 3cm bred og 9 cm lang hørts ganske så stort ut.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...