Gunfreak Skrevet 18. april 2009 Del Skrevet 18. april 2009 Jeg er STOR fan av sauser, jeg vet det ikke er sundt men jeg bare digger det, tomat saus, kjøttkake saus, pepper saus, curry saus, hvit saus osv. osv. Jeg har altid brukt sause poser også legger jeg til egene ingedienser, som gjeitost osv Men i dag lagde jeg sausen selv, bra bunnen av med mel og melk. Jeg lagde hvit saus, og smelta ost oppi for å lage ostesaus, litt salt og pepper var alt som skulle til, helte sausen i en from som hadde oppkuttete poster og la et lag med edamer ost over formen, 20 min i oven og det var klart i mens hadde jeg stekt et par biffer, det hele var meget godt og hjemme laget. Sausen var god og ikke minst klump fri. Nå er jeg stolt, ble nok gratinete poteter igjen til at jeg kan ha det i mårra også, da med kyllingfile til. Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 18. april 2009 Del Skrevet 18. april 2009 Vent nå litt... Fløtegratinerte poteter bruker ikke hvit saus. Bare masse fløte, hvitløk, løk, salt og pepper. Kok opp med potetskiver, tøm i en ildfastform og gratiner i ovnen. Men likevel: Godt jobbet! Lenke til kommentar
Rescue me Skrevet 18. april 2009 Del Skrevet 18. april 2009 (endret) Gratulerer så mye . Er selv også veldig lat når det gjelder å lage mat, men nå bor jeg hjemme så det er noe jeg slipper. Fikk btw 6 i "mat og helse" (het heimkunnskap før). Endret 18. april 2009 av Kun10kr Lenke til kommentar
djgudleif Skrevet 18. april 2009 Del Skrevet 18. april 2009 (endret) Bruker bare fløte, hvitløk, salt og pepper... Og topper med ost til slutt, når potetene er cirka ferdige. Men gratulerer Endret 20. april 2009 av ikkespisgress Lenke til kommentar
Gunfreak Skrevet 19. april 2009 Forfatter Del Skrevet 19. april 2009 Ja dere har vist rett i det, ostegratinerte poter er vel mer korrekt. Viss dere ikke har prøvd bør dere det. kok poteter, legge dem i skiver i en from, hell hvit saus over med ost som er smeltet ned, legg et lokk med post over formen og inn i oven i 20 min, kjempe godt Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå