Gå til innhold

Anbefalte programmer til Android


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En venn av meg som har iPhone fortalte om en vekkerklokke-app han hadde som begynte ca. 15 minutter før en skulle stå opp, for så å gradvis bygge seg opp. Han pleide å våkne fem minutter før han skulle, helt opplagt. Finnes det noe lignende til Android? Jeg kunne virkelig trengt det.

Det kan ha vært Sleep Cycle. Dette programmet bruker bevegelsessensoren i telefonen for å finne ditt "sove-mønster" og vekker deg når det er best i forhold til hvordan du sover. Les mer på linken. En del på jobben har testet dette men jeg tror de syns det var gøy i starten og kuttet det ut etterhvert.

 

Det er vel litt brannfarlig å ha telefonen liggende under madrassen med strømkabelen koblet til...

 

 

Lenke til kommentar

Noen som har hatt trøbbel med Apps Organizer? Virker som at den har hengt seg helt inne på "alle applikasjoner".

 

Bruker den som spill-snarvei på hovedskjermen, og jeg får tilgang til spillene der, men inne på "selve applikasjonen" står det helt stille og jeg får ikke trykket på noe.

Lenke til kommentar

App-anbefaling:

SMS Backup+, tar backup av SMS til gmail-kontoen din og kan også restore derfra. Det vil si at du har tilgang til all SMS fra gmail-kontoen din og kan i tillegg søke enkelt i dem

Bruker den jeg også. Man må bare være obs når man mottar passord/kontonummer/annen sensitiv informasjon på SMS. Er ikke sikkert det er smart å ha liggende online hos google.

Lenke til kommentar

Prisjakt-appen er genial. Prisjakt.no er ogå uendelig mye bedre enn det rælet prisguiden har blitt. Blandt annet så viser den alle butikker den kan hente prilister fra, ikke bare de som har betalt for å være med. I tilleg har den faktisk fungerende kategier, søkekriterier og avgrensninger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...