Oxygen 07-12 Skrevet 15. april 2009 Del Skrevet 15. april 2009 Oppskrifter for forrett, middager, kvelds, frokost, lunsj, dessert.. Hva det enn måtte være. Spesifikke oppskrifter med link kan også nevnes. Det kan også være drikke, men ikke alkohol, kaffe og brus. Lenke til kommentar
rocknrolf77 Skrevet 15. april 2009 Del Skrevet 15. april 2009 Merkelig sammentreff. Hadde akkurat vært på Folkekokkene Ikke tenkt så mye på oppskrifter på nettet tidligere. Men der finnes det ihvertfall mange oppskrifter Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 15. april 2009 Del Skrevet 15. april 2009 Du finner alt du trenger samt en hel del du ikke trenger på aperitif.no. Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 15. april 2009 Del Skrevet 15. april 2009 http://www.peppernet.no/pepper2/ Lenke til kommentar
Dandor Skrevet 16. april 2009 Del Skrevet 16. april 2009 Er innom krydder.org av og til. Lenke til kommentar
Thlom Skrevet 16. april 2009 Del Skrevet 16. april 2009 Leser igrunn mest utenlandske matblogger. Liker veldig godt Mark Bittman sin blogg hos New York Times. Han har et lidenskaplig/avslappet forhold til mat. Ikke så mye snobberi, men likevel ofte interessante oppskrifter og artige videoer. Verd en plass i RSS-leseren. http://bitten.blogs.nytimes.com/ Liker du vegetarmat så er Vegan Yum Yum en klassiker. http://veganyumyum.com/ Ree Drummond aka The Pioneer Woman poster også mange oppskrifter. Hun skriver godt og har alltid rikelig med bilder. http://thepioneerwoman.com/cooking/ Smitten Kitchen er også grei. Masse basisoppskrifter og lite pretensiøsitet. ligner endel på tidligere nevnte Bittman. http://smittenkitchen.com/ Simply Recipes er også verd et besøk, her kan du finne noe så fantastisk som biff og øl gryte. Herlig. http://simplyrecipes.com/ Beklager at det bare ble utenlandske sider, jeg kjenner ikke til noen norske blogger eller oppskriftssider av samme kvalitet som disse. Bruker av og til matprat, men den kjenner nok alle til. Lenke til kommentar
Dandor Skrevet 16. april 2009 Del Skrevet 16. april 2009 Kan forresten også anbefale thefreshloaf.com. Ekstremt mye bra der. Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 16. april 2009 Del Skrevet 16. april 2009 (endret) Nå som tråden har beveget seg utover Norges grenser, kan jeg anbefale cookingforengineers.com og egullet.com (et enormt matforum). Endret 16. april 2009 av the_last_nick_left Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 18. april 2009 Del Skrevet 18. april 2009 Leser igrunn mest utenlandske matblogger. Liker veldig godt Mark Bittman sin blogg hos New York Times. Han har et lidenskaplig/avslappet forhold til mat. Ikke så mye snobberi, men likevel ofte interessante oppskrifter og artige videoer. Verd en plass i RSS-leseren. http://bitten.blogs.nytimes.com/ Bruker av og til matprat, men den kjenner nok alle til. Bittman virker bra. Problemet med matprat er at jeg ikke stoler på dem.. De skriver for eksempel at lammesteken er rosa ved 70 grader.. Da er den grå i følge mine standarder.. Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 23. april 2009 Del Skrevet 23. april 2009 Kan forresten også anbefale thefreshloaf.com. Ekstremt mye bra der. Thefreshloaf er fantastisk. Det fikk meg helt tent på surdeig. www.fxcuisine.com er også en side jeg frekventerer. Har ikke prøvd mange av oppskriftene, men de er sprekkeferdige av gode bilder og informativ tekst. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå