wûst Skrevet 15. april 2009 Del Skrevet 15. april 2009 Heisann, jeg suger til og lage mat, men hvordan varmer man kyllingfilet i ovn? Det er en sånn filet som ligger i gul plastikk med et tynt lag plastikk over seg. Skal den ut av den gule plastikken og over på no annet? Lenke til kommentar
Atald Skrevet 15. april 2009 Del Skrevet 15. april 2009 (endret) Sleng inn hele greia i 10 minutter på 180 grader. Eller ... google ga meg disse linkene: http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=78398 http://www.matoppskrift.no/sider/artikkel133.asp http://www.treningsforum.no/forum/index.ph...26518.msg361443 Endret 15. april 2009 av Atald Lenke til kommentar
Zeelot Skrevet 15. april 2009 Del Skrevet 15. april 2009 (endret) Stek den først i 5min, så setter du den i ovnen på 175grader i 10min Endret 15. april 2009 av Zeelot Lenke til kommentar
wûst Skrevet 15. april 2009 Forfatter Del Skrevet 15. april 2009 Hele eska, uten å ta av plastikken? Lenke til kommentar
Atald Skrevet 15. april 2009 Del Skrevet 15. april 2009 Nei, ta de ut av pakken. For all del. 1 Lenke til kommentar
Monstah Skrevet 15. april 2009 Del Skrevet 15. april 2009 Synes det er mye enklere å steke den er fin og hvit inni. Bare ta å skjær midt i kyllingen for å se om den er passe stekt. Den skal ikke være blodig, men "tørr" og hvit. Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 15. april 2009 Del Skrevet 15. april 2009 Brunes kjapt i olje/smør på stekepanne, så i ovnen til kjernen er hvit. Det meste av kjøtt er best i ovn (holder seg saftig), men det er digg med en gyllen stekeskorpe. Hvor høy temperatur og hvor lenge, er opp til deg. Har du dårlig tid, høy temperatur. Har du god tid, lav temperatur. Jo lavere temperatur du har, jo saftigere vil kjøttet være. Det er stor forskjell på ovner, så du må nesten prøve deg litt frem til du finner en temp/tid-kombinasjon som funker for deg og din ovn. Det går fint an å sette stekeovnen på 80 grader og la kyllingen stå halve dagen om du så vil. Lenke til kommentar
Thlom Skrevet 15. april 2009 Del Skrevet 15. april 2009 Skal du bare steke den så bruker jeg å banke den flat så den er like flat/tjukk over det hele. Da slipper du at den tynneste delen er kull og den tjukkeste delen er blodig i midten. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 15. april 2009 Del Skrevet 15. april 2009 Det går fint an å sette stekeovnen på 80 grader og la kyllingen stå halve dagen om du så vil.Nåja... Da blir det vel mer jerky tenker jeg. Ikke at det er galt i seg selv. Har laget god kylling jerky selv. Lenke til kommentar
wûst Skrevet 16. april 2009 Forfatter Del Skrevet 16. april 2009 Jeg skal ikke steke, men ha den i ovnen. Skal jeg bare legge den inn i ovnen i den gule plastboksen, eller skal jeg legge et stykke aluminiumsfolie under? På rist eller den svarte plate er vel det samme.. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 16. april 2009 Del Skrevet 16. april 2009 Du skal selvsagt ta den ut av plastboksen. Lenke til kommentar
Thlom Skrevet 16. april 2009 Del Skrevet 16. april 2009 Jeg skal ikke steke, men ha den i ovnen. Skal jeg bare legge den inn i ovnen i den gule plastboksen, eller skal jeg legge et stykke aluminiumsfolie under? På rist eller den svarte plate er vel det samme.. Er det sånne som deg som er grunnen til at det står at man må ta av plsten på Grandiosaen? Ta filetene UT av boksen (dette burde være åpenbart, hva tror du skjer med plast som varmes opp til 100-200 grader?) og legg de i en ildfast form eller en langpanne med aluminiumsfolie. Lenke til kommentar
wûst Skrevet 16. april 2009 Forfatter Del Skrevet 16. april 2009 Haha, takk for hjelpen Lenke til kommentar
Francesca_ Skrevet 16. april 2009 Del Skrevet 16. april 2009 Men det blir mye bedre om du får en stekeskorpe først, slik mange har påpekt. Er heller ikke dumt å enten banke den flat eller dele den opp. Den tynneste delen blir jo mye fortere ferdig enn resten, og da blir det tørt...det vil si ikke så veldig godt. Krydre med salt og pepper er også en selvfølge...kan nesten bruke hva som helst av krydder, men salt og pepper er basisen. Ellers er det godt med teriyaki eller en marinade med noe soya og honning f.eks. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå