Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Nettbutikker som selger motorolje?


Lefse

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg var inne på den nettbutikken du linker til der, men med frakt medregnet i prisen, så koster det like mye som på en bensinstasjon.

 

Grunnen til at jeg er ute etter en nettbutikk, er fordi jeg bopr utpå landsbygda, med et begrenset utvalg av lokale forhandlere av motorolje.

 

Nå kjører jeg over 20 000 km i året, og jeg innrømmer at jeg er ivrig med gassen til tider, så jeg vil jo ha en olje som gir god beskyttelse av motoren. Er det noen oljemerker som er merkbart bedre enn andre, eller er det stort sett samme smørja, bare i forskjellig innjpakning?

Lenke til kommentar

Mobil 1 sies jo og være gromm olja. Castrol skal også være gromt.

 

De 2 siste verkstedene jeg har jobba på har dem brukt en skikkelig billig dritolje 10-40 som er lagd av Esso sies det. Jeg har mine tvil da olja koster 8 kr literen inn og aldri sett et ord om esso.

 

Men samma hva dere mener om dårlig olje osv har vi aldri hatt reklamsjon eller problemer etter og ha fylt den. Så lenge ikke det er snakk om longlife har vi fylt den olja på alt som er samma hvor ny bilen er. Aldri vært noe problem og de har brukt olja i godt over 10år.

 

Jeg skjønner dog at folk ikke vil ha den olja når dem vet prisen på den.

 

Bare for og si en god olje du lett får tak i så kjøp f.eks Statoil Lazerway 5-40.

 

Vet ikke om mekonomen sender, men de skaffer 20 liters fat med castrol så har du en stund.

Lenke til kommentar

Pleier å kjøpe 10-literen på FK. Etter hva jeg har forstått er den produsert av Statoil.

 

Jævlig kjekk når man driver med oljeskift for hele familien, som ellers er veldig slumpene på kronene og tror at både olje, filter og arbeid er gratis. Men, hvis du da informerer om at olja koster... tjah, 50-60 kroner literen - så kan man tjene seg til gratis olje selv.

 

Tror jeg betalte 278 kroner inkl moms for 10 liter sist.

 

Olje er olje. Selv den fra biltema.

 

OT: Apropo biltema. Jeg har en kamerat som kjørte en Opel Astra 1.6l med defekt automat-kasse fra Tønsberg til Kristiansand - i 2. gir. Han snakket noe om at han lå opp mot rødmerkinga hele veien - og selv med BILTEMAS olje, så overlevde den opplevelsen med et smil.

Lenke til kommentar

Hvem som har produsert oljen har egentlig ikke så veldig mye å si. De produserer oljen med de blandingsforhold og tilsetningstoffer som kunden vil ha (dvs. distributøren som setter sitt navn på flaska). Dersom kunden vil ha billige tilsetningstoffer i olja, så blir det billige tilsetningstoffer.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
  • 1 måned senere...
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...