Gå til innhold

iPhone 3G -Hvor er den billigst?


Anbefalte innlegg

Jeg skal kjøpe meg iPhone 3G, men som student har jeg ikke råd til å betale flere hundre i mnd for disse abbonementene som er laget for iPhone. Derfor lurer jeg på hvor den er billigst med NetCom YoungTalk eller djucie Control.

Om det er noen som har peiling på dette, så hadde jeg satt stor pris på om dere sa ifra her.

 

-Torger :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Umulig å si hva som vil lønne seg for deg uten at man vet noe om forbruksmønsteret ditt. F.eks. vil ikke Youngtalk være gunstig dersom du ringer og sender meldinger ofte med én bestemt person som også har Netcom, fordi du ikke kan knytte tjenesten Bestevenn til det abonnementet. Bare et eksempel :)

 

Uansett slipper du ikke unna å måtte betale ca. 4000 kroner for 8GB og 5000 kroner for 16GB, da subsidien er bakt inn i abonnementsprisen(e).

Endret av Marasmus
Lenke til kommentar

Jeg har hatt YoungTalk i 3-4 år nå, og har egentlig ikke tenkt på å bytte abbonement. Men om noen har forslag til et abbonement som passer når man sender mye meldinger og ringer litt (ikke så altfor mye), så kom gjerne med forslag.

Vil helst ikke betale mer enn ca 200-250 i mnd. Abbonementet må også kunne knyttes til iPhone 3G.

 

-Torger :)

Lenke til kommentar

Nei, det går å kjøpe telefonen knyttet til nesten hvilket som helst NetCom abonnement. Blant annet YoungTalk.

Jeg er åpen for å bytte abonnement om det er et annet abonnement som passer til mitt bruk. Som sagt, sender jeg mye meldinger og ringer en del (ikke så altfor mye). Om du/noen andre der ute vet om et abonnement som passer til mitt bruk, så si gjerne ifra.

Forresten, Nå koster iPhone 3G 8GB 3399,- med YoungTalk.

Lenke til kommentar

Hva? Hvor da?

Jeg jobber selv i telekiosken, og telenor nekter oss å selge den med abonnement i prisklasse lavere enn superkontroll (med unntak av bedrift). Dvs verken control, zero eller super.

 

Jeg har ikke hørt noe om endringer i det regelverket, det hadde ikke butikksjefen min heller, og vi som selger dette burde jo være de første som fikk beskjed. Skulle likt å vite hvilken kiosk du så dette i, så jeg kan høre med dem om de vet noe vi ikke vet :)

Endret av srbz
Lenke til kommentar

Det har jeg faktisk ikke tenkt over, control+ ligger i samme prisklasse som superkontroll, men den står ikke opplistet som et abo vi selger den med.

 

Uansett, superkontroll kan altså knyttes til iphone. Der betaler du 300 i mnd og ringer for hele beløpet, pluss at ringeprisene er litt lavere (1,29 kontra 1,49 som der er på control).

Husk at det du evt ikke bruker opp blir overført til neste mnd, så hvis du ikke ringer for 300 hver mnd så vil du ha endel til overs etter bindingstiden som du kan ringe for. Nå vet jeg ærlig talt ikke om du er nødt å betale fast hver mnd når du ikke lenger er i bindingstid, men om så er tilfellet, og du ikke trenger å bytte ut telefonen etter ett år, så kan du ringe kundeservice og be dem gjøre abo om til djuice cash og samtidig be dem overføre gammel saldo til kontantkortet så du får brukt opp alt du har betalt.

Lenke til kommentar

Superkontroll er et prisnivå lavere enn frihet og superpluss. Prisen er 3299 for 8GB og 4299 for 16GB med denne.

 

Dette er iflg Telenor sin offisielle prisliste som alle forhandlere er pålagt å følge (i motsetning til alle andre telefoner som hver forhandler kan prise selv).

Lenke til kommentar
Husk at det du evt ikke bruker opp blir overført til neste mnd, så hvis du ikke ringer for 300 hver mnd så vil du ha endel til overs etter bindingstiden som du kan ringe for.

 

Det er vel feil? Dersom du ikke bruker opp de 300,- innen bindingstiden får du ikke dratt med de videre når bindingstiden er over. Det gjelder iallefall på Djuice Control, regner med at vilkårene er like på disse abonnementene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...