Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

hvor finne en hemmelig venn ? Men ikke ute på by´n


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har vært på sukkerparty en gang, men da tok ikke "dataprogrammet" deres hensyn til at jeg ønsker å møte de som er litt yngre enn meg, ble koblet til menn på 50 år, og fikk helt frysninger av noen av dem (ikke et vondt ord om dere på 50, men det var de menn som var der den kvelden som ikke passet meg altså ;-) )

Kanskje de har endret dette nå, noen som vet?

Lenke til kommentar

Eros, erotikknett, nettby, jippi (er en del gutter som venter inne på biljarden) og deiligst? Kommer jo helt an på aldersgruppen du er ute etter. Eventuelt send en melding til noen som virker oppegående her inne. Det vil alltid være useriøse personer uansett hvor du nå ender opp med å finne noen så lenge du kun søker på internett.

Lenke til kommentar

takk gutter (?) Har vært innom fler av de anbefalte sidene tidligere, et par år siden, men det som skjer er jo det samme overalt. En hel masse; skal vi knulle, kåt i kveld osv osv Klart det er noen seriøse der óg, men når mad dynges ned i "bullshitmeldinger" blir man dritlei ganske fort. Dere jenter skjønner nok hva jg mener. Get laid er ikke no probl egentlig, bare å ta en tlf til en av gutta i mobilen , fler enn nok frivillige der. Men kunne tenke meg no nytt (jada jeg tenker nok litt som en mann, men lover, jg er kvinne på 45)

Mulig jeg er blitt kravstor men men, det har jeg vel lov til?

Dere kan legge til cupido (som har en meget lite brukervennlig chat/side) og swingers norge.com .

Desverre litt for mange overivrige unggutter der ute. Sånn 30 og oppover er nok noe for meg, men det må være en gentlemann , velstelt ,trygg og kjekk vet du ;.)

Har ikke lyst til å bla igjennom tusen mail for å sile ut en ordentlig mann, det må da finnes andre måter? Vri hjérnen litt a- flere tips mottas med takk :D

 

,

Lenke til kommentar

Møteplassen er vel ikke nevnt? Uansett så er det desverre som du sier polodame, mange enkle meldinger "pule nå, kåt osv" De burde jo være ganske lett å fjerne, på mange sider kan du også svarteliste andre brukere.

 

Det krever nok uansett endel innsats fra deg, du kan ikke forvente at alle som sitter på nettet er kjekke, selvsikre, i 30årene osv.

Endret av trra
Lenke til kommentar

Øøøh... Her lager TS problemer av noe som strengt tatt ikke er et problem.

 

Jeg antar at TS inners inne øsnker en kjæreste, men ikke ønsker å innrømme det for seg selv. Derfor jakter hun på noe hun ikke kan finne. Om du TS virkelig ville hadde du hatt den elskeren din på under en uke. Kjæreste derimot kan en gå et helt liv uten å finne.

Lenke til kommentar

hehe, der tar du nok feil, ønsker rett og slett en elsker, kjæreste har jeg kanskje (?) hva vet du ;-)

Alt til sin tid :yes:

Det tok heller ikke mange minuttene her inne før jeg hadde første 20 åringen i mailboksen min, han var søt han da, men blir det mange sånne blir det kjedelig.

Har laget endel profiler rundt omkring, så da får vi se hva som skjer.

Siden jeg ikke er av den flørtete typen (selv om jeg kan være sexy) er ikke "barsjekking" noe interresant.

Altså, kun sex med en fast slik at man kan utvikle seg sammen.

Lenke til kommentar

:roll: jaja og der traff jeg på en av kverulantene her på forumet mon tro?

Jeg vet at det er vanskelig for noen å fatte at jeg sier det jeg mener uten å pakke det inn og sette sløyfe på.

Kjæreste nei takk, passer ikke av opplagte grunner (pick one; gift kanskje, jobber alt for mye, eller bor hjemme hos mor, eller no sånt ?)

Så samme hvor vanskelig det er for deg å forstå ;er jeg kun nterresert i det sexuelle , og ikke i sosiale relasjoner.

Derav brukte jeg uttrykket "gammeldags elsker" . Helt uforpliktet sex, no discussions, ingen masing, ingen krav, kun deilig sex. Fordi det passer MEG, det er ikke dine antakelser denne tråden handler om.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...