Scoob911 Skrevet 10. april 2009 Del Skrevet 10. april 2009 Tenkte jeg skulle prøve å lage noen amerikanske pannekaker, men jeg er absolutt ikke noe matlager av meg Har funnet noen oppskrifter, men de fleste vil ha meg til å bruke enten helmelk, kefir eller skummet kulturmelk, noe jeg ikke har i huset akkurat nå. Hvis jeg bruker lettmelk er jeg redd røra blir for tynn og at det blir vanskelig å få pannekakene så små som de skal være. Jeg har litt pærekultura, vaniljesaus og lettmelk. Er det mulig å blande dette sammen og få ca. samme konsestens som kefir? Vet det kan blir litt "spesiell" smak Noen andre alternativer? På forhånd takk for alle behjelpelige svar Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 10. april 2009 Del Skrevet 10. april 2009 Bruk litt mer mel eller vent til butikkene åpner i morgen. Om det står helmelk i oppskriften, gjør det ingenting om du bruker lettmelk. Lenke til kommentar
Scoob911 Skrevet 10. april 2009 Forfatter Del Skrevet 10. april 2009 Kan ikke vente til i morgen. Vil ha dem i dag Det står faktisk kefir og skummet kultura i de fleste oppskriftene da. Så vet ikke helt. Tror du røra blir tjuk nok bare ved å ta litt mer mel? Lenke til kommentar
Snirfle Skrevet 10. april 2009 Del Skrevet 10. april 2009 Det der er mest for smakens og syrens skyld, faktisk. Ikke noe problem å bruke lettmelk. Jeg ville prøvd pærecultura, bare sånn for moro skyld. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå