Gå til innhold

Usunnmat = Billig, Sunn mat og råvarer = Dyrt


Anbefalte innlegg

Enkelt og greit. Hvorfor har det seg slik at billig mat er billig, og sunn mat er dyrere? Statlige krefter burde gå inn med jernhånd og kontrollere dette markedet bedre. Dårlig mat skaper dårlig helse og konsentrasjon, noe som igjen fører til dårligere produksjon og ytelse av arbeiderkraften. Bra mat gjør det motsatte. Har jeg ikke et poeng? Kan jeg skylde på liberalismens oppfordring til personlig vinning, i dette tilfellet for husrtigmatindustrien? Pokker.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er vegetarianer og lager stort sett egne måltider selv.

Jeg har en sunn livsstil og matregningen min er faktisk betydelig lavere enn de som spiser kjøtt eller annen usunn mat.

 

Du som privatperson burde heller gå inn for å få folk til å spise sunnere.

Tvang har alltid negative konsekvenser.

Lenke til kommentar

Enig med Gneis. Det er kjøtt som koster skjorta. Er ikke vegetarianer selv, men kjøtt tar jeg meg kun råd til en gang i blant. Mye godt man kan lage uten. Grønsaker er ikke så altfor dyrt, pasta er møkk billig, og fantasi er helt gratis ;)

 

Men er enig i at det er "teit" at det skal være så skeive priser, men jeg forstår det godt. Hermetisk, frossen eller annen konservert mat er billigere å frakte, kan spares over lengere tid, importeres lettere fra billigere land, etc. Ferske grønsaker og kjøtt må behandles mer varsomt og kontroleres, sjekkes, risk for at mat blir dårlig, etc.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...