Gå til innhold

Tenker på å kjøpe Cervélo S1


Anbefalte innlegg

Hei alle sammen!

 

Jeg tenker på å investere i en skikkelig landeveissykkel til sommeren, og la min trofaste sykkel i ni år, en Hard Rocx Cambrium Deore, pensjonere seg. Har sett på ulike sykler fra ulike fabrikanter, f.eks. Bianchi, Specialized, Trek ol., men Cervélos S1 fanget oppmerksomheten min fra første stund. Den virker veldig lettkjørt og godt utstyrt, men det koster å være kar!

 

Jeg lurer derfor på om noen kunne dele sine erfaringer omkring denne sykkelen, og om jeg evt. burde se på andre modeller? Prisgrensen for selve sykkelen (altså uten pedaler og sko mm.) er rundt 16k.

 

På forhånd takk:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har ingen erfaringer med S1 modellen til Cervélo, men jeg har noen venner som har R3SL og P2 og jeg har prøvd disse sykklene og jeg må si at det er veldig gode rammer. Personlig sikler jeg etter en P3 eller P4 eventuelt en Pinarello Prince, syns de er porno.

Jeg syns ikke du skal se på Specialized sykler i Norge i år, kanskje om et år eller to, men ikke i år. Dagens importør av Specialized sykler tar mer enn det som er vanlig for å importere sykler, noe som fører til at de blir mye dyrere her enn f.eks i USA sammenlignet med andre merker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...