Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

slettet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Enhver pakke du bestiller som leveres av Posten Norge, uansett om det er en "fleshlight" eller datautstyr, vil leveres til ditt lokale postkontor/post i butikk.

 

Pakken du kjøper skal ikke si noe om innholdet, og det gjelder også betalingsmottaker - dine foreldre skal i utgangspunktet altså ikke kunne se at du har kjøpt en "blå gummivagina".

 

Når det gjelder aldersgrense ved kjøp av sexleketøy virker det totalt usannsynlig at leverandøren forsøker å sjekke opp alderen din, for å trekke tilbake, så der kan du ta det helt med ro. Jeg vil nok være litt mer bekymret for oppbevaringen av dette leketøyet - jeg ville ikke vært en happy mor/far dersom jeg fant en blå gummivagina i min 15 årings undertøysskuff ;)

 

At pakken er levert på posterminalen (Oslo) tidlig 16.04 betyr at pakken, avhengi av hvor du bor, bør være deg i hende tidlig neste uke, det er ingenting uvanlig med leveransetiden. Du vil så få en lapp i posten som sier at du kan hente pakken, men dersom du sporer pakken kan du hente den før dette. (Ha alibiet klart?)

 

Forøvrig anbefaler jeg ikke babyolje som glidemiddel. Jeg har ikke selv noen erfaring med dette, men ser at man skal bruke vannløslig glidemiddel på sexleketøy, og at det dessuten er lurt med eget desinfiserende middel.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...