Gå til innhold

Activision finner fram saksa (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Overrasker meg ikke dersom Infinity Ward vil trekke seg ut av samarbeidet med Treyarch.

For min del har sistnevnte bare svertet den merkevaren som Infinity Ward bygger seg opp for hver lansering. :dontgetit:

 

Kanskje har Infinity Ward nå innsett at dersom de skal klare holde på en solid og god merkevare i lengre enn et år av gangen, så må de gjøre det alene.

Dersom denne merkevaren ville bære navnet "Modern Combat", er det ikke meg imot ;)

Lenke til kommentar

Mulig navneforandringen kommer bare for å vise at dette spillet ikke er med i den offisielle Call of Duty-rekken. Spillet er jo en direkte oppfølger til COD4, ikke en viderføring av navnet generelt ... Kanskje?

 

Men dette stemmer nok ikke, fordi COD: World at War har heller ikke et tall i navnet, og er derfor kanskje ikke med i rekken, men dette spillet har Call of Duty i navnet.

 

Interessant diskusjon :hmm:

Endret av Jakoozie
Lenke til kommentar

Hvorfor fikk det første Modern Warfare beholde CoD tittelen?

Fordi ingen viste hvordan spillet skulle ble mottatt, og derfor behøvde de CoD for å få innpass hos nok brukere.

 

Nå som Modern Warefare fikk så bra omtale som det gjorde, samtidig som andre CoD titler ble satt i skyggen, delvis inklusive siste utgivelsen, kan man si at MW i seg selv har blitt et like sterkt eller sterkere merkenavn enn CoD. Alle går jo og gleder seg til Modern Warfare 2, og når man snakker om det snakker man også om akkurat denne titlen, alle vet hva det er, men behøver ikke bruker Call of Duty: Modern Warfare 2 lenger og stadig flere sløyfer CoD når de refferer til spillet.

 

Etter så mange utgivelser under CoD kan man også forstå at folk ønsker noe nytt, og CoD står for noe som har vært her en stund. Noe som vi begynner å bli leie av.

 

Derfor synes jeg ikke dette er noe merkelig i det heletatt.

Lenke til kommentar

Vet ikke om jeg er enig i at Modern Warfare er sterkt merkenavn i seg selv. Det første MW var fantastisk, og sikkert det mest elskede spillet i serien, men spillet blir nok sett på som Call of Duty 4, ikke Modern Warfare 1.

 

Ikke at det er så viktig kanskje, men hvis jeg hadde vært uinnvidd i de siste utviklingene er det ikke sikkert at jeg hadde forstått at et spill som bare heter Modern Warfare 2 er en oppfølger til COD4 MW.

 

Meget mulig jeg er alene om dette, dog.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...