Gå til innhold

BK: Vårtak i Kongsberg


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Beklager, men her kommer det ikke mye ros. Uansett tenkte jeg det kunne være bedre med én tilbakemelding enn ingen, læringsmessig.

 

Motiv:

Tja, hva skal jeg si?

Du såg kanskje noe der du var og tok bildet. Desverre kan jeg ikke se at du har klart å videreformidle det på noen som helst måte.

 

Komposisjon:

Se motiv + jeg prøvde å beskjære bildet i 3-4 forskjellige utgaver, men sannheten er at det er ikke noe motiv, som jeg ser. Du har med for mye, men samtidig ikke noe som gir bildet innhold.

 

Prøv å sett fingeren på hva det er du ser, og hva du ønsker å vise neste gang. Her har du tatt et bilde av ett råttent tak med snø på. Jeg syns ikke det dokumenterer eller spiller på hverken forfall, snø eller vår.

 

Mvh,

Beej80

Lenke til kommentar

Ja, du er vel inne på noe der kanskje. Det hele ble noe skjeft tatt og måtte rettes opp litt kan du si. Litt vanskelig og si hva jeg vil med det, det så liksom ut som ”noe” når jeg så det i pausen utenfor Skrim hallen der guttungen spilte håndball en søndag. Kanskje noe med hva snøen skjuler.

Har bare hatt kamerat i snaue 2 måneder og sigma linse enda kortere , og er litt i ’skyt alt modus’ om dagen, og har det med over alt på tur.

Jeg prøver igjen..

 

Takk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...