Gå til innhold

Lyst å dele tapasoppskrifter med meg?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Én jeg liker å lage er chilifylte dadler surret med bacon. Ta ut stenen i daddelen, stapp en halv/fjerdedels chili uten frø inni tomrommet, surr en tynn skive bacon rundt og fest med tannpirker (uten mintsmak). Inn i ovnen på 200 grader i 8-10 minutter.

 

En annen er lefser fylt med lime-krem og røkelaks. Lag lefsene etter oppskriften (fukt og pakk i clingfilm til de er myke), rør en boks Snøfrisk sammen med saften fra en lime + litt gressløk eller dill, smør dette utover lefsene og legg tynne røkelaks-skiver på toppen. Rull sammen, stikk tannpirkere gjennom og skjær opp passende biter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...