Gå til innhold

Mink i hønsehus


Anbefalte innlegg

Hei

 

 

Hadde en mink i hønsegarden i hagen i forigårs, som forsynte seg med 6 høner. Fikk skutt den, da den var så dum å komme frem da jeg gikk ut i hagen for å se dagen etter. Men det er tydeligvis flere av dem, for det var noen å forsynte seg der i natt òg.

 

Så, pleier minker å vente til nattetid før de kommer, eller ligger de på vent om dagen rundt hønsehuset? Var ute og kikket nå i sted, men så ikke noe til den.

 

snippogsnapp.gif

Endret av Mr. Bojangles
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Minker er søte ja, men litt kjedelige når de gjør hærverk. :)

 

Var bare en liten hønsegarde i hagen som søstera mi hadde, med 8 høns, så den utslettet hele folket. :p Klarte å lokke den frem med litt rå fisk, før den fikk bøte med livet. Denne var ikke like dum som den første, som bare satt der og kikket - men jeg fikk den til slutt. ^^

 

Mest sansynlig er det rømt tammink fra en slik pelsdyroppdretttfarm et par km. borti her, siden det ikke er noen vann i umiddelbar nærhet. Kanskje litt stygt å kverke dem, men tenkte at de uansett ville blitt pelsjakker der borte.

 

Nå har vi laget til med netting under sanden, slik at den ikke kan grave seg opp - og fått tak i noen nye høns til henne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...