vargaz Skrevet 30. mars 2009 Del Skrevet 30. mars 2009 Har prøvd å googlet etter oppskrifter på vårruller, man kan vel egentlig putte hva som helst i. Problemet er egentlig denne saken man skal ha i rundt, hvor får man kjøpt dette? og hvordan stekes vårrullene? brukerman frityrgryte, eller steker man det i stekovnen? Lenke til kommentar
Rata101 Skrevet 30. mars 2009 Del Skrevet 30. mars 2009 (endret) Det finnes forskjellige typer vårruller. Bare noen stekes. Men de vanlige vårrullene i Norge er vel kinesiske, som vanligvis frityrstekes. "innpakningen" som er rundt kan kjøpes blant annet i spesialforretninger. Har du ikke noen av dem i nærheten, så kan du finne oppskrift her: http://chinesefood.about.com/od/dimsumeggr...ingrollwrap.htm Du kan også muligens bestille på internett. På engelsk kalles dette "chinese spring roll wrappers", "flour based spring roll wrappers" eller "egg roll wrappers". Egg roll wrappers er ikke helt det samme, men nesten. De er tykkere og beregnet på mer fyll. Det finnes også wrappers laget av ris. Disse skal ikke stekes. Pannestekte vårruller: http://delectable-victuals.blogspot.com/20...roll-wraps.html Han sier "egg rolls" på filmen, men det er det ikke. Det er vanlige spring roll wrappers. Endret 30. mars 2009 av Rata101 Lenke til kommentar
Latias Skrevet 30. mars 2009 Del Skrevet 30. mars 2009 De greiene rundt kan kjøpes på noen innvandrerbutikker nede i byen (Oslo). Pleier å lage slike en gang i blant. Lenke til kommentar
vargaz Skrevet 30. mars 2009 Forfatter Del Skrevet 30. mars 2009 Takk rata101, skal se litt på dette. Ellers har vi en slik asiatiske matvarer her, mulig de har noe slikt. Latias, bor jo ikke akkurat i Oslo Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå