Gå til innhold

Stor annonsering fra Sony i morgen?


LucarioX

Anbefalte innlegg

Rykter fra ulike hold sier at Sony skal komme med en global annonsering tirsdag den 31. mars, altså i morgen.

 

Annonseringen skal altså gjelde samtlige kontinenter og ha noe med PlayStation 3 å gjøre. Mange spekulerer i at det gjelder et priskutt av konsollen grunnet nedgang i salget de siste tre måneder, men Joystiq skriver at priskutt aldri tidligere har skjedd globalt, mens Kotaku mener det gjelder priskutt på PlayStation 2. Samtidig skal den amerikanske sjefen hos Sony i en annen anledning sagt at de ikke har noen planer om å senke prisen på kraftpluggen.

 

Andre nettsteder spekulerer i om at det gjelder en ny nettleser eller nytt innhold til onlinesystemet, mens vi igjen kommer tilbake til at et priskutt må til om de ikke vil miste grepet på markedet for alltid. Dog er ingenting offentliggjort, så vi må nesten bare vente og se hva Sony kommer med.

 

http://x6.no/art/14515.html

 

Hva tror forumfolket? Kan det være snakk om noe stort her? Må dette tas med en klype salt?

Endret av LucarioX
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tviler også på at det har noe med priskutt og gjøre, men hvis det skulle være tilfellet, så er det ganske forståelig at Sony benekter enhver tro om at PS3'en vil synke i pris. Da ender det med at folk holder tilbake kjøpet og venter på at butikker skal begynne og selge konsollen til den respektive prisen. Enkelt forklart, 100 stk som skulle kjøpe ps3 i morgen, eller på onsdag eller før pris senkingen tres i kraft, venter heller med og kjøpe, inntil prisen er senket.. Altså, mindre penger tjent..

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

Nåja. Tror det ikke helt før jeg får se det, så jeg håper fremdeles på et priskutt. Å avbekrefte slikt blir ofte gjort for å senke forventningene slik at nyheten skal bli enda mer utrolig når den blir annonsert.

Skal kjøpe meg ps3 neste uke når lønna kommer, så kjekt at jeg får konstatert om jeg bør vente eller ei.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...