Gå til innhold

Var Heinrich Himmler Japaner..?


Delvis

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Med tanke på at Tyskland var alliert med Japan under den andre verdenskrig, tror jeg ikke det hadde spilt så stor rolle. Japanerne tenkte på seg selv som Asias herrefolk, akkurat som Hitler tenkte på seg selv som herre over Europa. :)

 

Ikke at det er lett å bli klok på rasedefinisjonene i Nazi-Tyskland. De regnet visstnok indere som ariske (noe de nok er), og de er ganske fjernt fra de europeiske arierne.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Vi vet jo at han var Tysk, men ikke av germansk rase. Eller kan noen av ren germansk rase se slik ut..? :dontgetit:

Ja det kan de. Tror du må lese litt mer om raser jeg og finne frem målebåndet så får du nesten prøve å se om du kan finne noen lengder på nese og diameter på kranie etc. fra bildene.

Lenke til kommentar
Som sjøfartsnasjon har Norge lenge hatt godt tilsig av gener utenfra. Vestlandet er fullt av rotnorske nisser med sydlige trekk.

 

Når du nevner det med vestlendinger, så synes jeg du er inne på noe. Synes alltid vestlendinger og østlendinger har sett ut som forskjellige sorter folk.

 

På østlandet er de mer renskårne og rettlinjede i kantene, mens vestlendingene er mer avrundede og har mindre markerte detaljer.

Lenke til kommentar

Har hørt noe lignende. Selv har jeg kullsvarte øyne, mørkebrune øyenbryn, mørkt hår, og er kort av vekst. Familien stammer ganske riktig fra Molde, men ingen i familien er så mørke som meg. Mormor snakker om det hun kaller den spanske invasjon - spanske fiskere som slo seg ned i vestlandet rundt 1600. Jeg har ikke funnet noen kilder som bekrefter dette, men jeg vet blant annet at veldig mange nordmenn er av nederlandsk avstamning, som en følge av handelssamarbeidet.

Endret av Do_the_Bender
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
  • 2 uker senere...

Mange i Tyskland på 1900-talet så ikke ut som sine forfedre. Plenty av jøder var blonde, mens mange tyskere ikke passet inn på plakater. Bare see på Tzipi Livni, Alona Tal og tusener av andre blonde israelere. Nazistene hadde og mange planer med barn frå "slaviske" øst-europa, det var stappfylt med barn der med typiske germanske trekk.

 

Angående vestlandet og østlandet tror jeg dere har overdrevet. Selv har jeg mørkt blondt hår, lysbrune øyne og kraftige øyenbryn og har 3/4 av slekten min fra Bergen (og 1/4 er fra finland, og ikke akkurat svensk finland), men på den andre siden var jeg lysblond som barn,far min er grønn-øygd og mye av slekten min på den eine sida er både blond og grønn-øygd. Når jeg er i en forsamling på Vestlandet er oftest minst halvparten der med klare "norske" trekk, mens i Oslo legger jeg mer merke til at 25% er innvandrere og Muhammad er det vanligste navnet der.

Endret av Uncreativex
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...