Gå til innhold

Hvordan ville du reagere hvis naboen din var en dyremishandler?.


Anbefalte innlegg

Hvis Naboen din var en dyremishandler, og dyret hans hadde kjøttsår etter kjettingbånd , og Han hadde åpne sår osv. hvordan ville du reagert?

 

For å være helt ærlig, hvis jeg hadde sett en mann slå en utsultet hund\katt med en pinne eller noe sånt, og jeg hadde en pistol tilgjengelig, hadde jeg gått bort til ham, diskutert saken med ham, og så hadde jeg skutt ham mange ganger i føttene så han hadde lidd! (Jeg er ikke saiko i hodet mitt, har bare sett mange episoder av Animal SOS på animal planet!) ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ok. Jeg innrømmer at det var litt overdriving å skyte ham i føttene mange ganger, men det var bare det første som falt meg inn!

Hadde nok hatt lyst til å gjøre det, men jeg hadde bare ringt politiet\dyrepolitiet med en gang! Jeg er trådstarter, Men jeg dobbelpostet ikke!

Endret av Zaddelion
Lenke til kommentar

For å forklare det lett er det fritak fra loven for å gjøre noe som kan redde liv eller materielle varer. For eksempel så er det ikke lov å knuse vinduer på biler, men hvis det er glovarm dag og du ser det sitter en unge eller en hund inne i bilen uten at det er noen lufttilførsel (altså slik at de kan pådra seg skader av å være der feks luftmangel, heteslag o.l.) så kan du knuse ruta og få ut dyret eller barnet slik at den unngår skader uten å bli straffet for det. Eller så kan det være å knuse en rute for å løpe inn i et brennende hus for å hente ut noen.

 

Om ikke jeg husker feil så er selvforsvar også en slags nødverge.

 

mener det het nødverge, men nå ble jeg pluttselig litt usikker, pokker jeg hadde jo om dette her i sikkerhetstimene.

Endret av Perrern
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...