Gå til innhold

frysepunkt på øl ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
The freezing point (°C) of beer = (-0.42 × A) + (0.04 × E) + 0.2, where A is the percent of alcohol content by weight, and E is the original gravity of the wort (°Plato). Therefore, each 1% increase in alcohol content lowers the freezing point by 0.42° C and each increase in gravity of 1° Plato raises it by 0.04°C. Thus, no beer will freeze at -1°C, and products at higher alcohol concentrations (including high-gravity brews prior to dilution) will withstand even lower temperatures.

 

http://wiki.answers.com/Q/What_is_the_freezing_point_of_beer

Lenke til kommentar

Rundt 0 ville jeg tro. Det er jo vann i det så det vil fryse. Etanol har frysepunkt som ganske lavt (−114.3 °C), men det er jo ikke mange prosentene av.

 

Edit: se der ja. Må være frost visstnok.

Endret av Bludd
Lenke til kommentar
The freezing point (°C) of beer = (-0.42 × A) + (0.04 × E) + 0.2, where A is the percent of alcohol content by weight, and E is the original gravity of the wort (°Plato). Therefore, each 1% increase in alcohol content lowers the freezing point by 0.42° C and each increase in gravity of 1° Plato raises it by 0.04°C. Thus, no beer will freeze at -1°C, and products at higher alcohol concentrations (including high-gravity brews prior to dilution) will withstand even lower temperatures.

 

http://wiki.answers.com/Q/What_is_the_freezing_point_of_beer

 

ja blei ikke noe klokere...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...