Hansoen Skrevet 27. mars 2009 Del Skrevet 27. mars 2009 Nei, jeg "cather" ikke din drift. Ting, som feks melk, kjøtt, ost etc trenger å oppebevares i kjøleskap, eller blir det dårlig og kan ikke spises, uansett hvor mye du koker\steker det. Dette er ikke det samme, da det eneste problemet som er blitt framstilt ved bruk av varmt vann(bortsett fra smak) er bakterier, og disse dør når vannet blir kokt. Så jeg skjønner ikke helt hvor du vil. Dessuten, hvordan vil du holde ølen kald hvis du ikke har kjøleskap? Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 28. mars 2009 Del Skrevet 28. mars 2009 Og hvordan blir osten, kjøttet og melken dårlig? Bakterier. Jeg tenkte mest på ting som kjøtt ol. Hvis det blir dårlig er det jo null problem! Bare å stek/kok det, så blir vi kvitt alle bakteriene! Varmebehandling blir ikke alltid magisk kvitt bakterier, det er ikke en 100% sikker måte å bli kvitt bakterier på. Det finnes mange bakteriesporer som overlever varmebehandling. Lenke til kommentar
Petrvs Romanvs Skrevet 28. mars 2009 Del Skrevet 28. mars 2009 Dette har blitt tatt opp før -> link. Konklusjonen ble vel at temperaturen på vannet innvirker på hvor mye kobber som trekkes ut av rørene. Lenke til kommentar
Sir Zu Zwat Skrevet 28. mars 2009 Del Skrevet 28. mars 2009 Kok kaffe på Imsdal. Egentlig det sikreste. Lenke til kommentar
Rata101 Skrevet 28. mars 2009 Del Skrevet 28. mars 2009 Hva anbefaler du til klesvask? Lenke til kommentar
Sir Zu Zwat Skrevet 28. mars 2009 Del Skrevet 28. mars 2009 Nedkjølt filtrert vann fra springen. Fungerer fett det. Lenke til kommentar
Ducktoy Skrevet 28. mars 2009 Del Skrevet 28. mars 2009 makan til bakteriehysteri... eneste en trenger å bekymre seg for er tungmetaller om tanken er gammel. Lenke til kommentar
Oxygen 07-12 Skrevet 14. april 2009 Del Skrevet 14. april 2009 Hvor ofte må man sjekke varmtvannsberederen? Det bildet så uhyrlig ut. Lenke til kommentar
ΣΙΝΔΡΕ Skrevet 15. april 2009 Del Skrevet 15. april 2009 Man skal vel egentlig bruke kaldt vann uansett, men har du hastverk så går du jo med varmt. det kommer jo også litt ann på hva man skal koke. Uansett så er ovnen vår så rask at det nesten ikke er noe raskere å bruke varmt vann Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå