Gå til innhold

Forumtreff Bergen III - Aftermath!


KvitKnekt

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Absolutt alle helger er ledig fremover for min del.

I alle fall slik jeg vet det nå. Jeg kommer jo selvfølgelig til å finne på ting i helgene i sommer, så jeg kan ikke direkte garantere at jeg vil være ledig hver bidige helg.

Hittil har det vært ganske kaldt ute (sett bort fra hetebølgen rundt 17.mai), og jeg er skikkelig giret på å ha treffet utendørs med grilling og forhåpentligvis bading, det hadde vært knall.

Men som sagt, jeg har ingen faste planer as of now, og er med på alt.

 

Vi kan gjerne ta det neste helg ^^

Lenke til kommentar

Ja det var 26 el 27. jeg tenkte på, men siden stoltz ikke har tid då, kan vi alltids vente med å ta det stort og offisielt. Men folket her må huske på at Bergen er ikke noen stor by, og sitter folk og kjeder seg en kveld, når som helst egentlig, anbefaler jeg de å poste i tråden her om det. Trenger heller ikke være noe stort og spesielt.

Hvis det er folk som bare vil tusle rundt i byen, trenger hjelp til noe eller hva som helst; post i tråden! Hva er venner for? :)

Lenke til kommentar

Yay, jeg er skikkelig "keen" på forumtreff nå. Det du sier lengre opp er veldig sant WhiteKnight, trenger ikke ha et stort og flott forumtreff hver gang, et par stk som kjeder seg litt en kveld kan jo bare møtes helt casual en kveld. Ville gjort det i dag hadde det ikke vært for at min farmor kommer hit på middag til min søsters bursdag..

 

Ellers er jeg fri stort sett hele tiden, men av og til jobber jeg 7-3 på lørdagen på meny. Men kan jo ha noe etter dette eventuelt.. ?

Lenke til kommentar
Sletten ;)

Såpass! Der har jeg også jobbet en gang i tiden (oh yes, får det til å høres ut som om jeg er en gammel stein). Men ja, var ringevakt/kasseansatt. Ikke at jeg jobbet der så mye at det gjorde noe. Forferdelig kjedelig å sitte i kassa der. Når det er sagt. Jeg har ikke så mange planer at det gjør noe før jeg skal på hytten i midten av juli. Så bare å poste her om noen ønsker å finne på noe.

Lenke til kommentar

først og fremst... har forumet noen mobil-skin?

For oss som ikke har så fancy pancy telefon, og litt liten skjerm er det utrolig irriterende å måtte scrolle forbi den vanvittige menyen i starten hver gang.

 

Skal ingenting spesielt i morgen for eksempel... spørs bare om jeg er oppegående etter ikveld.

Jo, jeg skal innom sentrum og kjøpe ny postkasse på xhibition. Så hvis noen andre skal innom sentrum iløpet av morgendagen, og vil ha selskap, PM!

 

Ps: spent på hva sjefen sier om meg denne gangen. sist gang ble det overraskende nok endel skryt. Tviler litt at det blir like mye denne gangen :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...