Gå til innhold

Forumtreff Bergen III - Aftermath!


KvitKnekt

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Vel, hvis været holder seg og det kanskje til og med blir ørliten grann varmere, hadde det vært fantastisk å tatt en grillkveld på Gamlehaugen ^^

 

Ståle: når var det du var hjemme sa du?...

 

Er det noen som kan stille opp med en grill av god størrelse? Det blir kanskje litt mange engangsgriller hvis vi blir like mange som sist.

Lenke til kommentar

Jeg har helst ikke lyst å ta det før etter 20.mai. Før der har jeg tre informasjonssystem-oppgaver å gjøre ferdig, en oppgave om sosiale informasjonssystemer å gjøre, samt litt programmering å se på. Jeg stemmer derfor for å ha treffet fredag 22. mai eller lørdag 23. Da kan Mr. Ståle Opera være med, og jeg får gjort ferdig oppgavene mine før det blir treff. Ikke søren om jeg har tid helgen før oppgavene skal inn for å si det slik.

Lenke til kommentar

Vel, siden det har vært stille her en stund så holdt vi et minitreff på bussen fra Åsane til bystasjonen! Vi traff på Eplefe!

 

Det ble masse snakking, drikking og bildeknipsing.

 

Nei men fra tull til bull, Eplefe ble truffet på i bussen fra Åsane til byn. Jeg ante fred og ingen fare og steg på bussen. Plutselig hører jeg "CARL!", men så ingen spesielle i bakdelen av bussen (steg på i midten). Joda, jeg og K-Neko satt oss ned og BOOM! Der var Eplefe foran oss.

 

Fete greier, folkens! :p

Endret av Riot™
Lenke til kommentar
Så det var derfor jeg fikk noen særdeles hyggelige meldinger på telefonen ^^

?

 

Jeg var der også, tenk (hvorfor skulle hun ellers være i Åsane, liksom). Men jeg fikk bare en veske slengt i fanget, med beskjed om å forholde meg rolig.

Ohshi~ Glemte meg helt. Min feil. :p Hun nevnte deg såvidt, at du satt også på bussen. Trodde hun KOM fra deg, liksom. Slem hun var mot deg, da. :O

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...