Zodihax Skrevet 26. oktober 2011 Del Skrevet 26. oktober 2011 Sier vel seg selv at salt i øya ikke er særlig behagelig. Lenke til kommentar
Feh Skrevet 26. oktober 2011 Del Skrevet 26. oktober 2011 Spennende med julesnus. Må prøves, men kanskje litt tidlig enda? Jeg kjøpte en boks for et par år siden. Tok to og kastet resten. Smaker HELT forjævelig. Synd at det er så elendig utvalg i Norge.. Probe hørtes interessant ut, men rape synes jeg ikke noe om(det er den som smaker gin?) Probe er god, men ikke kjøp mer enn én boks for du går fort lei av smaken. Løs er å anbefale, men porsjon er grei den og. Men merk at løsen blir sinnsykt fort hard. Hva vil dere erfrarne anbefale til en som vil ha noe som ikke er så sterkt siden jeg ikke har snuset lenge? Har prøvd Catch med lakris og syntes den hadde passe effekt. Men prøvde Catch med eukalyptus og den ble jeg småkvalm av. Er den no sterkere enn den med lakris, eller er det eukalyptusen som gjør den kvalmende? Snus med smak blir ofte fort kvalmende. Noen venninder jeg har sverger til Skruf mint, du kan jo evt. prøve den? Jeg har, så fremt jeg finner i butikken, gått helt over til 01 etter 6 års med snus. Anbefales! Lenke til kommentar
jigaplow Skrevet 27. oktober 2011 Del Skrevet 27. oktober 2011 Har driti meg ut på det med å klø meg i øyet etter bakst mange, mange, altfor mange ganger. Lærer aldri! Lenke til kommentar
iverha2 Skrevet 28. oktober 2011 Del Skrevet 28. oktober 2011 Har driti meg ut på det med å klø meg i øyet etter bakst mange, mange, altfor mange ganger. Lærer aldri! Verst når du har linser på, då er alt fucked Lenke til kommentar
PuffMeUp Skrevet 1. november 2011 Del Skrevet 1. november 2011 Hvor på svinesund område har de best utvalg av snus, og er billigst? Lenke til kommentar
Nik0 Skrevet 2. november 2011 Del Skrevet 2. november 2011 På Godishuset har de alt. Lenke til kommentar
nortridge Skrevet 6. november 2011 Del Skrevet 6. november 2011 Er dette den perfekte løsningen for oss som er for late til å gå til kjøleskapet? Noen som har en slik, og kan si litt om hvordan den funker? Lenke til kommentar
guak Skrevet 6. november 2011 Del Skrevet 6. november 2011 Er dette den perfekte løsningen for oss som er for late til å gå til kjøleskapet? Noen som har en slik, og kan si litt om hvordan den funker? Funker smud, jeg har en minibar rett ved sofaen siden jeg ikke har muligheten til å ha boksene mine i kjøleskapet. Og, jeg har brukt porsjon i over et år, og gikk over til løs for et par uker siden. Bakinga sitter flott, men jeg sliter med at sidene kan bli litt ødelagt for fort. Noen tips til hvordan jeg kan bake sidene sterkere, så de holder lengre? =) 1 Lenke til kommentar
Grannystyle Skrevet 6. november 2011 Del Skrevet 6. november 2011 Er dette den perfekte løsningen for oss som er for late til å gå til kjøleskapet? Noen som har en slik, og kan si litt om hvordan den funker? Funker smud, jeg har en minibar rett ved sofaen siden jeg ikke har muligheten til å ha boksene mine i kjøleskapet. Og, jeg har brukt porsjon i over et år, og gikk over til løs for et par uker siden. Bakinga sitter flott, men jeg sliter med at sidene kan bli litt ødelagt for fort. Noen tips til hvordan jeg kan bake sidene sterkere, så de holder lengre? =) Det jeg pleier å gjøre er når den har fått "tønne-fasongen" så går jeg over og presser innover på sidene og på midten, så snur jeg på prellen, og gjør det samme der og sånn fortsetter jeg og av og til når den er litt varm, så legger jeg den ned litt før jeg putter den oppi, men da kan risken vær at den blir litt for hard og rasper litt oppi tannkjøttet da vet ikke om dette hjalp men Lenke til kommentar
Addan Skrevet 12. november 2011 Del Skrevet 12. november 2011 Er dette den perfekte løsningen for oss som er for late til å gå til kjøleskapet? Noen som har en slik, og kan si litt om hvordan den funker? Funker smud, jeg har en minibar rett ved sofaen siden jeg ikke har muligheten til å ha boksene mine i kjøleskapet. Og, jeg har brukt porsjon i over et år, og gikk over til løs for et par uker siden. Bakinga sitter flott, men jeg sliter med at sidene kan bli litt ødelagt for fort. Noen tips til hvordan jeg kan bake sidene sterkere, så de holder lengre? =) Mitt tips er å bake mindre tønner. Små prs holder seg lenger intakte, også sparer du mye snus på å ikke ta en kjempestor bake hver gang! Lenke til kommentar
Neekita Skrevet 12. november 2011 Del Skrevet 12. november 2011 Åh, er det noen som vet om Nick & Johnny Strong BLACK selges i Norge mer? Det forsvant plutselig fra butikkene i mitt nærområde for ca 1 år siden Lenke til kommentar
Nik0 Skrevet 12. november 2011 Del Skrevet 12. november 2011 Åh, er det noen som vet om Nick & Johnny Strong BLACK selges i Norge mer? Det forsvant plutselig fra butikkene i mitt nærområde for ca 1 år siden Ble vel byttet ut under White-trenden til Nick n Johnny Strong White. Er jo akkurat samme greia. Lenke til kommentar
Muffinss Skrevet 16. november 2011 Del Skrevet 16. november 2011 Lite aktivitet her for tiden. Kan jo informere om at jeg har en streak med 05 og 06 for tiden, awesomeness. Lenke til kommentar
Mads Ja Skrevet 16. november 2011 Del Skrevet 16. november 2011 Og jeg er tilbake på crushed ice Lenke til kommentar
Tapetfjes Skrevet 16. november 2011 Del Skrevet 16. november 2011 General long strong er hva det går i her! - deilig! Lenke til kommentar
jigaplow Skrevet 16. november 2011 Del Skrevet 16. november 2011 Nå har det gått i General Ekstra Sterk og General Løs veldig lenge. Virker som om jeg har slått meg til ro. Kan ikke se for meg at jeg kjøper noe annet på lang, lang tid Lenke til kommentar
Jambimaster Skrevet 16. november 2011 Del Skrevet 16. november 2011 Marlboro white:/ Alt som var igjen i kantina Lenke til kommentar
vidarkri Skrevet 16. november 2011 Del Skrevet 16. november 2011 Er dette den perfekte løsningen for oss som er for late til å gå til kjøleskapet? Noen som har en slik, og kan si litt om hvordan den funker? Funker smud, jeg har en minibar rett ved sofaen siden jeg ikke har muligheten til å ha boksene mine i kjøleskapet. Og, jeg har brukt porsjon i over et år, og gikk over til løs for et par uker siden. Bakinga sitter flott, men jeg sliter med at sidene kan bli litt ødelagt for fort. Noen tips til hvordan jeg kan bake sidene sterkere, så de holder lengre? =) Mitt tips er å bake mindre tønner. Små prs holder seg lenger intakte, også sparer du mye snus på å ikke ta en kjempestor bake hver gang! Bake?? :!: :!: Lenke til kommentar
Grannystyle Skrevet 16. november 2011 Del Skrevet 16. november 2011 har gått mye i 05 her og, men har tatt 1 boks med general orginal og en 01 nå. synst at 01 var litt for svak og smakløs (kan vere jeg var uheldig med boksen da ) Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå