Gå til innhold

Snustråden v7.0 - the real deal! LES REGLENE I FØRSTEPOST!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+981287349
Pleier det jeg og, men er ikke alltid det er søppelkasse rundt eller passende og bare kaste den fra seg og da er det greit med topplokket^^

Ja, sant det.

 

Men det verste jeg vet er å se andre snuser stappe topplokket fullt med snus etter å ha hatt snusen inne i ett minutt eller to.

Lenke til kommentar

Nikotinsjokk faktisk?

Korleis fungerer det?. Brukte berre sterksnus dei første vekene (men no avhenger det litt av om kva eg driv med, og kor stressa eg er), men har aldri hatt noko nikotinsjokk trur eg.

 

Hadde du begge i på ein gong?

Eg kan ikkje forstå at ein vil røyke framfor å snuse. Kan ikkje røyke sjølve, det blir berre meir stress å "gjere det rett" enn kva det vart rusande.

Lenke til kommentar
uten at du trenger å dra det ut til det uendelige.

Jeg har prøvd å avslutte denne diskusjonen tidligere på forrige side, men du dro den videre. Så hold deg for god til å legge dette på meg. Om du hadde spart deg for å svare ville det hele vært over nå.

 

Du er vel ikke tilfeldigvis i familie med ei som heter Ida F Nyh...?

Ikke såvidt jeg vet.

 

selges camel sin snus i norge ?

Aldri sett, men synes å huske jeg har fått reklame om den fra buysnus. Kan være spennende, selv om snus fra disse store tobakkimperiene ikke pleier å være spesielt bra. Prince f.eks er ikke bra. Petterøs er vel det eneste unntak, men den har vært borte i noen år.

Lenke til kommentar
En grei snus å begynne med? :)

 

Vil anbefale deg å begynne med løs, det er myye bedre en portion etter min mening. General løs er jo en klasikker. God å bake, god effekt og god smak. Men RL er jo den som er lettest å bake så ditt valg der. Men foretrekker du portion kan du starte med Lucky strike portionene kanskje? Gode portion snuser de eller General original portion/white portion. Jeg starta med General White portion og ble veldig lei av den. Jeg anbefaler deg ikke skruf portioner, de er ikke noe gode syns jeg, hater lukten og smaken, kvalmende lukt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...