Gå til innhold

Snustråden v7.0 - the real deal! LES REGLENE I FØRSTEPOST!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ble en Nick & Johnny East i dag, gitt. Syns det var greit at den var white, og så smakte den spennende. Men merket ingen effekt. Så fant jeg ut at det ikke var samme styrken som original Nick jeg var vant til :p Blir nok en West neste gang, eller den originale hvis jeg finner den.

 

Btw, er det noen ulemper med white i forhold til vanlig? Jeg kan ihvertfall kun se fordeler, altså at den renner mindre.. men det er vel smak og behag, kan jo hende noen foretrekker å få masse snussaft?

Endret av Konnis
Lenke til kommentar

Kjøpte meg en boks general ekstra sterk løs her om dagen og må virkelig si det var en positiv overraskelse! Som fast røyker og snuser i 4 år kom mitt første nikotinsjokk (av snus) på over 2 år! Perfekt aroma og konsistens samt styrken! 10/10 og tommel opp :thumbup:

Lenke til kommentar

General Ekstra sterk løs er den værste drittsnusen jeg har kjøpt. Den smaker egentlig helt nøytralt, ikke for sterk tobakk eller for lite. MEN, den renner som faen etter liten tid (som General Løs) og den sprekker opp hele tiden, umulig å bake. Blir knusk tørr når jeg har tatt halve boksen..

 

Nei, RL Løs og Skruf Sterk Porsjon her i gården!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...