Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Problemer med armer


Tuttebobo

Anbefalte innlegg

Har ett problem. At armene mine sovner veldig lett (at de blir helt døde og jeg ikke kan røre på dem før jeg har fått lagt de i en annen posisjon) virker som at dette har noe med blodgjennomstrømningen eller no å gjøre? Dette skjer oftest når jeg sover og er veldig plagsomt. Våkner opptil flere ganger hver natt på grunn av dette.

 

Noen som har noen tips for å forhindre dette? Noen som har samme problem?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Virker som om du har dårlig blodsirkulasjon i armene ja. Har samme problem med hendene, de blir veldig lett kalde, selv om jeg sitter i et varmt rom... :dontgetit:

 

Anyways, trener du? Den logiske delen av hjernen min prøver å fortelle meg at dersom du begynner å trene armene vil du kanskje få bedre blodgjennomstrømning? Verdt et forsøk ihvertfall :)

Lenke til kommentar

Hvis du sovner på armen kan dette skje. Det er fryktlig irriterende, og skjer jevnlig med meg også. Armen er helt laus og dau, som om den ikke var del av min kropp. Tror ikke det skal være farlig så lenge du åpner blodsirkulasjonen igjen. Prøv å legg deg i en stilling der armene ligger på en måte som gjør at du ikke sovner på dem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...