Gå til innhold

Socom: Confrontation ute på EU PSN!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kjøpte det i går og er strålende fornøyd. Liker virkelig 3rd person tactical shooters de er liksom ikke så kaotiske. Går det an å "låse opp" våpen og sånn forresten?

Nei, men om du er i en klan, får du et spesialvåpen tilhørende den spesialstyrken klanen velger. Totalt 5 forskjellige spesialvåpen.

Lenke til kommentar
Kjøpte det i går og er strålende fornøyd. Liker virkelig 3rd person tactical shooters de er liksom ikke så kaotiske :p

 

Går det an å "låse opp" våpen og sånn forresten?

 

Kjøpte meg nettopp spillet fra PSstore. Men lurer på hvordan man zoom'er inn med en sniper??

 

Legg meg til på PSN dokke, så kan eg "lære" dokke kordan det skal spillast og gi dokke en del tips på de ulike mapsa i forhold til granatkasting, spawn, sniperpoints og generell taktikk.

 

PSN: TheStriker

Endret av Mik4el
Lenke til kommentar
Linken funker den, bare at jeg fant ikke manualen der.

 

Siden linken tilsynelatende skulle sendt deg rett til PDF-fila så vi jeg si at det er ganske likt "ikke fungerer". :)

 

Linken funka fint hos meg vertfall... kommer rett til Manualen her vertfall. Men må vel kanskje ha program som kan kjøre PDF filer i utgangspunktet da kanskje?

Lenke til kommentar
hmm... knøvla litt med snipern her. må man kompensere for avstand jf meter-måleren med kikkertsiktet, eller skal man treffe nøyaktig der man sikter uansett avstand? noen som vet?

 

Så lenge du sikter inn så treffer du der du "peker", men siktet er jo i bevegelse, ser ekje like enkelt som det høres ut som.

 

Men til lengre hold det er fra til "svakere" blir kraften av det, da spesielt med motstandere som har heavy armour.

Endret av Mik4el
Lenke til kommentar

Anbefaler ingen å prøve dette spillet. Det tolereres rett og slett ikke at man ikke har høy rang/har spilt spillet i 100+ timer.

 

Jeg tenkte jeg skulle prøve litt Socom igjen i går kveld etter noen måneders pause grunnet spillets mange skavanker. Å hva skjer? Jo, jeg spiller noen runder som normalt, før jeg etter bytting av brett blir skutt ned av en lagkamerat, det blir igangsatt en avstemning om å banne meg, så etter få sekunder blir jeg kicket ut og bannet fra serveren. Dette er første gang jeg har vært borti noe slikt på noe online PS3 spill, så jeg har sendt klage via ps3reporting.com om spillerene det gjelder, og en generell klage til Sony.

Det kommer sikkert ikke til å skje en dritt, men jeg ble så forbanna at jeg måtte gjøre ett eller annet. Dette skjedde på 8v8 Demolition 1- EU ENGLISH- 1.

 

Forresten kryr det av sinte amerikanere på nærmest alle EU servere jeg har spilt på til nå, så jeg savner virkelig måten de har gjort det på i Killzone 2, der regionene er adskilt. Man skjelles fort ut hvis man gjør feil, å jeg kan bare tenke meg hvor mange som kommer til å oppleve lignende nå som spillet nylig har blitt sluppet i Europa. :realmad:

Lenke til kommentar

Drittsekker finnes det overalt. Men de fleste er faktisk greie folk, og om du finner noen norske å spille med, burde det ikke være noe problem.

 

Det er mange amerikanere på EU-serverne nå for tiden, det er fordi de har hatt spillet i en del måneder allerede, og de tror derfor at de kan ta turen til EU for å "pwne n00bs".

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...