Jørgen Sørheim Skrevet 23. april 2009 Del Skrevet 23. april 2009 Selv pleier jeg bare å knørvle sammen et par tacoskjell over en haug fyll. Smaker det samme som et fylt tacoskjell, men mindre stress og griseri. Liker strengt talt bedre lomper, men av og til er det digg med litt knas. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b Skrevet 23. april 2009 Del Skrevet 23. april 2009 Selv om det er det samme som flere har svart, så vil jeg alikevel vise meg frem og støtte flere av mitt like i ryggen ved å si: Jeg pleier også å ha alt sammen på fatet og knekke opp skjell i to deler som jeg etterhvert legger fyllet oppå, eller knuser skjellene over for å få knasen. Eventuelt knase litt skjell over fyllet som allerede ligger i lompa.=) Speilegg? På brødskiva ved siden av pølse/bacon eller ved siden av pølse/bacon for å droppe brødskiva? Forøvrig er det rågodt med tomatpuré og litt basilikum på skiva. Lenke til kommentar
РЦП-88 Skrevet 23. april 2009 Del Skrevet 23. april 2009 Tacoskjell, denne merkverdige, sprø, U-formede innretningen som knekker sammmen etter første bit, og etterlater deg med tacosaus på fingrene og et kaos på tallerkenen. Må spises ytterst forsiktig, selv spiser jeg heller tortillachips til tacoinnholdet mitt. Pizza. Bestikk eller fingre? Umulig å svare på? Hehe, jeg husker første gang taco kom i butikkene i Norge. var vel mot slutten av 90-tallet. Da prøvde vi taco-skjell første gangen. Har hatt tortillas ever since. For noe drit! Lenke til kommentar
Catkin Skrevet 25. april 2009 Del Skrevet 25. april 2009 Fungerer veldig bra å dele skjellet i to, faktisk. Lenke til kommentar
Tumbleweed Skrevet 25. april 2009 Del Skrevet 25. april 2009 Hehe, jeg husker første gang taco kom i butikkene i Norge. var vel mot slutten av 90-tallet. Da prøvde vi taco-skjell første gangen. Har hatt tortillas ever since. For noe drit! Slutten av 90-tallet? Når er du født? Taco (regner med at du mener kryddermiks i dårlig kjøttdeig og mais/salat/agurk/ost/rømme servert i tørre serviettholdere av mais) spiste jeg mengdevis av allerede på 80-tallet, men sluttet med det en gang på slutten av 90-tallet (!). Lenke til kommentar
^fmj Skrevet 25. april 2009 Del Skrevet 25. april 2009 Liker ikke tacoskjell selv, men fikk med meg et tips på radioresepsjonen som virker skikkelig smart. Dekk innsiden av tacoskjellet med ost før du setter det i ovnen, da slipper man masse små biter overalt. Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 26. april 2009 Del Skrevet 26. april 2009 Det er rett og slett bare bedre å bruke taco-chips (trekantede eller runde). Ferdig oppdelt i ganske perfekte bite-sizes, kan skyfle masse guffe oppå og hive dem inn i munnen. Lenke til kommentar
chokke Skrevet 28. april 2009 Del Skrevet 28. april 2009 Man kan kjøpe Taco Tubs. De er perfecte dersom man vil ha sprø tortillachipssmak men ikke vil risikere halve måltidet i fanget. Ellers kan man jo knuse opp litt tacoskjell inn i en tortilla Aaah. De er perfekte. Selv har jeg alltid trodd det var kun meg som sleit med disse U-skjellene . Flott å se flere slite med det. Lenke til kommentar
РЦП-88 Skrevet 28. april 2009 Del Skrevet 28. april 2009 Hehe, jeg husker første gang taco kom i butikkene i Norge. var vel mot slutten av 90-tallet. Da prøvde vi taco-skjell første gangen. Har hatt tortillas ever since. For noe drit! Slutten av 90-tallet? Når er du født? Taco (regner med at du mener kryddermiks i dårlig kjøttdeig og mais/salat/agurk/ost/rømme servert i tørre serviettholdere av mais) spiste jeg mengdevis av allerede på 80-tallet, men sluttet med det en gang på slutten av 90-tallet (!). Jeg tenker på merker som Old El Paso, osv. Hadde vel ikke det på 80-tallet? Lenke til kommentar
Pokey Skrevet 1. mai 2009 Del Skrevet 1. mai 2009 Jeg har også lurt på de tacoskjellene, men når jeg spiser taco er jeg den eneste som søler fyll på tallerkenen.. Jeg knekker skjellet i to på langs, og presser de to bitene sammen når jeg eter. Funker sånn passe. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå