Gå til innhold

Får ikke koblet til xbox live med kabel


Jaudu

Anbefalte innlegg

Kameraten min har akkurat kjøpt seg 360, men han får ikke koblet til live via kabel, de har nextgentel. han prøvde også trådløs gjennom laptopen sin, men funka heller ikke, hva kan være galt? den failer alltid på starten av "test connection"

 

EDIT: På min xbox så funker internett flott gjennom min bærbare pc, men funka ikke på kameraten min, gjorde akkurat samma måte, med nettverksbro.

Endret av Jurigs
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ok.

 

Hvordan ser oppkoblingen ut?

(Modem/gateway -> kabel -> ruter?/switch? -> kabel -> Xbox etc etc)

 

Hvilke innstillinger har dere på xboxen?

 

Hva har dere prøvd?

 

 

Om du vil ha hjelp, må du oppgi litt mer informasjon enn "hjelp, jeg har noe feil her" :p

 

Han har trådløs multimodem fra nextgentel, strukket kabel rett fra den og inn i xboxen, men har ikke peiling hvordan jeg kan logge inn på modemet og eventuelt åpne porter. har internett innstillingene på xboxen på "automatic" prøvde manuelt men fikk det ikke til å funke.

vi skulle akkurat til å lage xbox live bruker så kommer det som vanlig "at alle brukerene må signes ut" så etter det så kommer det test connection med en gang, ser ikke ut som den jobber med å finne nettverket engang. plast greiene på kabelen er ikke knekt, så det er ikke det. kabelen sitter godt i.

Lenke til kommentar

Jeg fikk samme problemet på min xbox da jeg fikk ny trådløsruter (merke Inteno) av nextgentel. Xboxen var koblet til med kabel, men kunne ikke komme på nett. Feilet på begynnelsen i "test connection".

Jeg tok kontakt med ngt, hun jeg snakket med mente kanskje det var ruteren som var inkompatibel med xboxen. Fikk byttet inn Inteno-ruteren med en Speedtouch 585 og alt har virket helt fint siden det. Xboxen gikk rett på nett, og livet var fint igjen. :yes:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...