Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

BSOD, Windows feil og tastaturproblemer


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Sitter her med en skikkelig trøblete PC. Kom akkurat tilbake fra reparasjon for andre gang, med nytt hovedkort og grafikkort og en clean install av Vista. Etter at jeg fikk den tilbake har systemet vært svært ustabilt. Omtrent alle programmene jeg har installert får Windowsfeil med jevne mellomrom. Dette var noe jeg kunne leve med, for jeg kan bare restarte programmet. Men de to seneste dagene har jeg opplevd hyppige BSOD.

Feilen jeg får er:

STOP 0x000000050 in Win32k.sys PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

 

Hver gang jeg har fått feilen, har Mozilla Firefox vært oppe. Men siden jeg alltid er på internett er det vanskelig å si om det er feilen. I tillegg bruker jeg AVG Free, hvis det har noe å si. Så tenkte jeg at en ny reinstallering av Windows kunne hjelpe, men selvfølgelig får jeg en ny BSOD, også andre gangen jeg prøver, begge når pcen skal restarte for første gang. Jeg er egentlig ganske rådvill, for jeg har null peiling på hvor problemet kommer fra. Windows virket helt fint før begge gangene jeg leverte den inn til reparasjon.

 

I tillegg til dette har jeg problemer med at tastaturet ikke kobler seg til når pcen slår seg på. Jeg har et Logitech diNovo Edge bluetooth tastatur. Ofte når jeg slår på PCen får jeg keyboard error, fordi tastaturet liksom ikke skal være koblet til. Jeg trykker på begge connect knappene, men tastaturet finner ikke USB-devicen. Her må det også en eller to restarter til før det virker.Jeg hadde ikke noen problemer med dette heller før jeg leverte PCen til rep. Har prøvd tastaturet på 2 andre PCer, og der kobler det seg til uten problemer.

 

Det er vel også verdt å nevne at PCen er mer enn god nok til å kjøre Vista, og at jeg kjører 64-bit.

 

Håper på svar!

Christian

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå har jeg endelig klart å installere Windows på nytt, men jeg får fremdeles mange feil i Windows. "Windows Update har sluttet å virke, og programmet må lukkes" har jeg allerede fått to ganger. Noen som har en ide om hva problemet kan være? Jeg tenker at harddisken har tatt kvelden, mtp på STOP-meldingen jeg får i BSOD, er jeg på jordet?

Lenke til kommentar

Nye drivere virket ikke. Og nå har det også kom til det stykke at pcen nekter å kjøre alt av spill, og programmer som har med 3d å gjøre. Programmet bare lukker seg, med en påfølgende windowsfeil. Så jeg skal ta en telefon til Netshop i morgen for å høre hva de har å si til dette.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...