MrLuni Skrevet 15. mars 2009 Del Skrevet 15. mars 2009 Tengte jeg sku gjør folk oppmerksom på at det er Biff på tilbud på fredager på Kiwi til fast 100kr kiloen. Vanligvis så ligger det på 200-350kr kiloen alt etter hvordan kjøtt det er. Thank you Kiwi for at en student kan leve på bidd hver dag! Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 15. mars 2009 Del Skrevet 15. mars 2009 Det er gjerne ikke de beste kjøttbitene man får, antageligvis sorteringen før biffstrimler (mye bindevev og slintrer), men prisen er det ingenting å si på. Lenke til kommentar
MrLuni Skrevet 15. mars 2009 Forfatter Del Skrevet 15. mars 2009 Biffkjøttet er fint det. Forskjellen er ikke merkbar eller synbar. Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 15. mars 2009 Del Skrevet 15. mars 2009 Kjøpte for et par uker siden, entrecote til 15 kroner pakka... var helt OK kjøtt, ingenting å si på kvaliteten Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 15. mars 2009 Del Skrevet 15. mars 2009 Det er vel ikke det samme tilbudet hver uke som meg bekjent? Er vel et nytt produkt hver uke. Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 15. mars 2009 Del Skrevet 15. mars 2009 Jeg har ikke stekeovn engang..tror ikke rå biff er noe godt i mikroen, nei... Lenke til kommentar
MrLuni Skrevet 16. mars 2009 Forfatter Del Skrevet 16. mars 2009 forskjellig kjøtttype hver helg. Jeg har fryseren full av ytrefilet av okse og svin Lenke til kommentar
NoTrace Skrevet 16. mars 2009 Del Skrevet 16. mars 2009 Trenger ikke stekeovn... Fyr opp primusen! Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 13. mai 2009 Del Skrevet 13. mai 2009 Kjøpte ti pakker pepperbiff forrige fredag, og jeg er ikke overstadig imponert. Stekt til medium var de seige og jævlige. Posjerte to pakker i vannbad @55 grader i 2-3 timer før de ble brunet, det ble mye bedre. Tenker jeg gjør det med alle pakkene i en omgang neste gang jeg kjøper. Alternativt kan man vaske biffene og bruke dem i en skikkelig stroganoff-gryte. Et par timers putring skulle vel få dem møre nok. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 13. mai 2009 Del Skrevet 13. mai 2009 Kjøpte ti pakker pepperbiff forrige fredag, og jeg er ikke overstadig imponert. Stekt til medium var de seige og jævlige. Posjerte to pakker i vannbad @55 grader i 2-3 timer før de ble brunet, det ble mye bedre. Tenker jeg gjør det med alle pakkene i en omgang neste gang jeg kjøper. Alternativt kan man vaske biffene og bruke dem i en skikkelig stroganoff-gryte. Et par timers putring skulle vel få dem møre nok. Hva med å grille dem? Er ikke alle som har tilgang til vannbad. Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 13. mai 2009 Del Skrevet 13. mai 2009 Hva med å grille dem? Er ikke alle som har tilgang til vannbad. Du har da tilgang til varmtvann fra springen? Ergo har du tilgang til vannbad.. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 13. mai 2009 Del Skrevet 13. mai 2009 Hva med å grille dem? Er ikke alle som har tilgang til vannbad. Du har da tilgang til varmtvann fra springen? Ergo har du tilgang til vannbad.. Jeg skulle likt å se hvordan du klarte å holde det vannet ditt stabilt på 55c i 2 timer. Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 13. mai 2009 Del Skrevet 13. mai 2009 Hva med å grille dem? Er ikke alle som har tilgang til vannbad. Du har da tilgang til varmtvann fra springen? Ergo har du tilgang til vannbad.. Jeg skulle likt å se hvordan du klarte å holde det vannet ditt stabilt på 55c i 2 timer. Det er ikke så viktig at det er helt stabilt. Bare fyll på en skvett varmt vann en gang i blant. Et litt mer stabilt alternativ er å ha det i en stor kjele på laveste effekt med et digitalt termometer i vannet. Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 13. mai 2009 Del Skrevet 13. mai 2009 Jepp, det tok et par timer med justering og av og på med lokk, men på innstilling 1 (av 9) holdt kokeplaten vannet temmelig nøyaktig på 55 grader. Pluss minus litt går jo greit, det blir ikke akkurat uspiselig om det går opp eller ned 5 grader over så lang tid. 15 kr er heller ikke det største tapet om man ikke får det til. Om man derimot får det til, er kjøttet mørt som romtemperert smør. Lenke til kommentar
toazty Skrevet 13. mai 2009 Del Skrevet 13. mai 2009 men yttrefilet av svin som de av og til har er genialt.. kjøper inn 5-10 pakker hver gang de har det.. bruker det ofte i wok, kutter det opp i strimler og legger det i en hjemmelaget marinade , mørt som fa*n Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå