Gå til innhold

jeg har bæsja på leggen, og sånn føles det.


Anbefalte innlegg

De fleste av dere kjenner vel til ytrykket " å bæsje på leggen". et utrykk som vår yngre halvdel av befolkningen kjenner til. For de som ikke kjenner til ytrykket, så blir det brukt i sammen heng med der andre gjerne ville ha brukt "å drite seg ut".

Uansett så vil jeg fortelle dere, at jeg i dag fikk merke på kroppen hvordan det faktisk var å bæsje på leggen..eh..mer eller mindre bokstavelig.

 

Helt uskyldig og uvitende satt jeg på toalettet og gav mitt avkall, da jeg brått stoppet opp og merket at den nyinsatte dorullen allerede var tom!

Ulogisk nok så har vi i vårt hus plassert dorullene i et separat rom fra toalettet. Modig som en ridder jeg var, bestemte jeg meg for å gå å hente et par ruller. Da var det bare å knipe tenna sammen, og får å si det sånn, det var nok ikke bare tenna som måtte knipes. Men i det jeg tappert skulle strekke meg ut, merket jeg noe jeg aldri hadde merket før,Og heller noe jeg ikke hadde så lyst til å merke. Jeg hadde bokstavelig talt bæsja på leggen, og det på min kjære venstre legg. Det var naturligvis nok bare to små erter, men det er aldri noe unnskydning for å bæsje på seg.

Så jeg villle egentelig bare med dele med dere min opplevesle av å bæsje på leggen. fysisk så var det noe sånt jeg hadde forventet meg, men mentalt så var jeg faktisk ikke helt klar for dette. Det er en mindre hyggelig opplevelse jeg ikke unner noen av dere der ute.

Det er godt å få det ut, ellers så får dere ha en riktig fin natt. Takk! :)

Endret av janern21
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...