Gå til innhold

Johannes "Sjokoladeprinsen" Döderlein


olavgb

Kommer du til å kjøpe sjokoladen til sjokoladeprinsen?  

99 stemmer

  1. 1. -

    • Ja
      59
    • Nei
      19
    • Vet ikke
      21


Anbefalte innlegg

ja, tenkte jeg fikk lage en liten tråd rundt denne mannen her for å høre hva folk mener om han og hans idè. Siden norges befolkning tross alt stemte han frem som vinneren av Skaperen 2009 onsdag 10. mars så vil jeg nesten anta at folk mener han har en god idè, og vil kjøpe sjokoladen hans når den kommer i butikkene? :)

 

Tenkte også at folk kan skrike ut her i denne tråden når de vet noe om når sjokoladen hans kommer ut i butikkene, og hva de synes om den når den har kommet ut.

 

Jeg har ikke så mye informasjon(hvis det er ute noe sted?) om når de skal komme ut, men skal prøve å oppdatere tråden ettersom jeg får vite mer ;) Vet hvert fall at selve ideen går ut på at dette er en sunn sjokolade man kan spise uten å ha dårlig samvittighet.

 

Ellers kan dere også diskutere her om alt rundt han, om han fortjente seieren? Kommer han i det hele tatt til å klare å få de ut i butikkene? Hvor lang tid vil det evt ta? Hvordan tror du den kommer til å smake?

 

Vil du vite hva som skjer før alle andre?

Send en SMS med koden SJOKO til 2288 (5,-) så får du informasjon før alle andre om når sjokoladefabrikkvalget begynner! Du er også med i trekningen av 1 Kg sjokolade fra Sjokoladeprinsen.

http://www.sjokoladeprinsen.no/

 

La diskusjonen starte! :fun:

 

EDIT: Poll er da lagt til ;)

EDIT 2: Litt info om sjokoladen:

 

 

Her legger vi nå ut litt info om sjokoladen så du kan gjøre deg kjent med produktet og forklare andre at sjokoladen faktisk er sunn! Så får vi ta kjendiskokk, gourmetekspert og bagatell eier Eyvind Hellstrøm sitt ord på at den også smaker fantastisk...

 

PS! Dette er mye info og et langt innlegg. Men det er viktig å forstå at forskjellene mellom vanlig og sjokoladeprinsens sjokolade er stor. Det tok ikke en dag å bygge rom, og det vil ta litt tid å få folk til å forstå at man faktisk kan spise seg mett på sjokolade MED helsefordeler :-)

 

Kakaobønner er fantastisk næringsrike! Rå kakaobønner er blant naturens mest fantastiske supermat grunnet sitt rike innhold av mineraler, antioksidanter, og lykkestoffer. Siden mange av kakaoens spesielle egenskaper ødelegges og tapes ved oppvarming, raffinering og prosessering, viser det seg at hele verdens favorittmat hittil er ukjent for de fleste av oss.

 

Med Sjokoladeprinsens produkter kan du endelig oppleve kraften fra ekte sjokolade. Tradisjonell sjokolade går gjennom flere oppvarmingsprosesser som fjerner mange av kakaobønnens gode egenskaper. Rå kakao skiller seg fra tradisjonell på følgende måter: Rå kakaobønner gjennomgår lite til ingen gjæring. Rå kakaobønner blir ikke ristet. Rå kakao blir aldri varmet over 45 grader. Vanlig sjokolade inneholder omega 6 transfettsyrer som kan skape betennelser i kroppen. Rå kakao inneholder ingen transfettsyrer.

 

Våre rå sjokoladeprodukter blir ikke tilsatt kjemikalier, melk eller sukker. Sjokolade er laget av kakaobønner, det er kakao som er sjokolade. Antioksidantverdien, alle mineralfordelene, signalstoffenes foryngende og lykkebringende egenskaper, C-vitamin og andre helsefremmende kvaliteter er intakte i våre produkter.

 

Rå kakao ser ut til å være den rikeste kilden til magnesium blant all mat. Magnesium er en av de viktige basiske mineralene. Magnesium støtter hjerte, hjerne, nervesystem og fordøyelse. Magnesium er også viktig for å bygge et sterkt skjelett. Dette er sannsynligvis en av hovedgrunnene til at kvinner tenderer til å spiser mer sjokolade under sin månedlige syklus. Magnesium balanserer hjernes kjemi og assosieres med økt glede. Magnesium er ett av de mineralene mange har mangel på.

 

Kakao inneholder 100% av RDA jern per 10 gram. Jern er et viktig mineral innen ernæring. Jern er del av det oksygenbærende proteinet hemoglobin.

 

Krom er et viktig sporstoff som hjelper til å balansere blodsukker. Veldig mange har ikke tilstrekkelig med krom i kostholdet. Dette finner du også i vår sjokolade.

 

Anandamid (lykkestoff) er et endorphin som kroppen produserer naturlig etter trening. Anandamid er kun funnet i en plante – Kakao. Anandamid er betegnet som et lykkestoffet som frigis når vi føler oss bra.

 

Kakao inneholder vanligvis rundt 1% Teobromin. Teobromin er en antibakteriell substans som dreper en av de primære bakterietyper som forårsaker hull i tennene. Teobromin er en slektning av koffein, men er ikke en nervestimulant. Teobromin utvider det kardiovaskulæresystemet som gjør hjertets jobb lettere. Dette er en av hovedårsakene til at kakao spiller en viktig rolle i et kosthold som er sunt for hjertet.

 

Kakao inneholder den høyeste konsentrasjonen av naturlige antioksidanter blant all mat man har testet. Disse antioksidantene inkluderer polyfenoler, katekiner, og epikatekiner. Målt i vekt inneholder kakao mer antioksidanter enn rødvin, blåbær, acai, granateple og gojibær sammenlagt! Denne fordelen får du ikke gjennom vanlig sjokolade.

 

Det er en sjokkerende forskjelle mellom vanlig og rå-kakaopulver. ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) -analyse viser at rent kakaopulver har 260 ORAC enheter per gram. Rå-kakaopulver inneholder i følge analyse fra Brunswick Laboratories 955 ORAC enheter per gram. Det er 367 % mer antioksidanter enn det beste resultatet målt i vanlig kakaopulver. Det blir 95,500 ORAC enheter per 100 gram rå-kakaopulver, sammenlignet med 26,000 per 100 gram vanlig kakaopulver. Denne unike fordelen får du videreført i våre sjokoladepodukter.

 

Kakao inneholder også følgende viktige næringsstoffer:

Mangan er et essensielt sporstoff som hjelper jernet i blodet med oksygenbæring og dannelsen av hemoglobin.

 

Sink er et essensielt sporstoff som bl.a. er viktig for immunsystemet, leveren, bukspyttkjertelen og huden.

 

Kobber er et essensielt sporstoff som finnes naturlig i planter med C-vitamin. I kroppen hjelper kobber bl.a. med å bygge sunt blod.

 

Rå-kakao inneholder C-vitamin, det gjør ikke vanlig prosessert kakao.

 

Kakao inneholder omega 6 fettsyrer. (All kokt og standard prosessert sjokolade inneholder omega 6 transfettsyrer (frie radikaler) som kan forårsake betennelsesreaksjoner i kroppen).

 

Phenylethylamin finnes i overflod i kakao. Fordi PEA er varmesensitiv mangler tradisjonell sjokolade i stor grad PEA. PEA er kjemikaliet kroppen produserer når vi blir forelsket. Det er sannsynligvis en av hovedgrunnene til at sjokolade og kjærlighet har en så dyp, tradisjonell og historisk forbindelse. PEA øker konsentrasjonen og kan holde deg våken.

 

Tryptofan er en essensiell aminosyre som danner viktige stressreduserende neurotransmittere som serotonin og melantonin. Tryptofan er varmesensitiv og blir derfor borte gjennom oppvarming av proteinrike matkilder og tradisjonelt prosessert sjokolade.

 

Serotonin er den viktigste neurotransmitteren i kroppen vår. Serotonin ligner på tryptofan og melantonin. Serotonin hjelper å beskytte oss mot stress.

 

Alle disse stoffene og deres helsefremmende effekter får du gjennom vår sjokolade.

Sjokoladeprinsens sjokolade er like god som vanlig sjokolade, men sunn og full av næring.

Kilde: http://www.facebook.com/topic.php?uid=5898...&topic=6773

 

 

Det aller fleste av oss har et kjærlighetsforhold til søtsaker og spesielt sjokolade. Det er bare ufattelig urettferdig at man blir feit og usunn av å spise mye...

 

De fleste alternative sjokolader er dyre og smaker ikke like godt som de usunne vi normalt kjøper, i tillegg kan vi nå avsløre at de ikke er så sunne allikevel, så hva skal man gjøre?

 

Den gode nyheten er at Sjokoladeprinsen har utviklet en sjokolade som tilfredsstiller alle dine behov når det kommer til sjokoladenytelse.

 

Vi liker å si "Det umulige gjort mulig". For det er det vi har gjort.

 

Vi har laget en sjokolade som smaker godt. I tillegg til å være ufattelig god er den også sunn! På toppen av dette er den også økologisk og produseres etter en standard som er over fairtrade, så bøndene og arbeiderne bak råvarene får rettferdig lønn, ca 25% over det er normal arbeider får.

 

En smakfull og sunn sjokolade som gir deg god samvittighet. Det høres for godt ut til å være sant, ikke sant? Vel, det er sant!

 

Vi kan ikke røpe alle detaljene om sjokoladen og dens sammensetning ettersom våre konkurrenter er desperate. Men vi kan gi deg litt informasjon for å dokumentere våre påstander.

 

Vår sjokolade er rå. Dvs. at den ikke har vært varmet opp over 45 grader fra kakaobønne til ferdig produkt. Dermed inneholder den en rekke næringsstoffer som ellers blir ødelagt under varmebehandling. I tillegg er den fri for transfettsyrer som ellers oppstår under normal sjokoladeproduksjon.

 

Sjokoladen er økologisk. Om ikke annet kan du være sikker på at råvarene er av beste kvalitet og bygger opp under et bærekraftig landbruk uten forurensning hverken lokalt eller i produktet du skal spise.

 

Sjokoladeprinsen bruker ikke sukker. Sukker smaker godt men er bakgrunnen for så mange erneringsmessige problemer i vår tid med sukker på alle kanter. Vi bruker derfor bl.a. Agave og Yakoon som søtning. Det er 100% naturlig, rå, økologisk og har lav GI.

 

Lav GI er grunnleggende i produktene (enkelte produkter har høyere GI fordi vi bl.a. bruker frukt). Vår lyse sjokolade smaker som en fyldig melkesjokolade uten å inneholde hverken sukker eller melk. Med lav GI i tillegg kan sjokoladen trygt nytes av hypoglykemikere (sukkersyke).

 

Til slutt kan vi legge til at produktene er et resultat av nitidig produktutvikling, prøving, feiling og smaking. 100% naturlige ingredienser gir en uslåelig smak som må oppleves. Smak er det viktigste vi har når man skal lave et nytelsesprodukt - at vi har lykkes med å lage noe som er sunt i tillegg er jo fantastisk for oss og deg...

 

PS! Sjokoladen inneholder ikke vanlig fett og har dermed en helt unik sammensetning også her. Du kan virkelig spise sjokoladen uten å bekymre deg for linjene som du ellers må med normal sjokolade.

 

Helt til slutt kan det nevnes at vår kakao representerer den rikeste, naturlige kilden på antioksidanter, langt over f.eks. blåbær. Tror du på antioksidanter kan du være sikker på at en bit sjokolade fra Sjokoladeprinsen har dekket alle dine behov, og opptaket fra kakao som en naturlig matvare kan ikke sammenlignes med syntetiske antioksidanter eller foredlede naturlige antioksidanter pakket i pilleform. Med sjokoladen får du næringsstoffene på den rette måten.

Kilde: http://www.facebook.com/topic.php?uid=5898...&topic=6680

 

post-96356-1236879743_thumb.jpg

post-96356-1236879749_thumb.jpg

Endret av olavgulb
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for poll :) Noen som fulgte med på skaperen da han vant da? Noen som stemte? :p Jeg pleier aldri å stemme på slike ting som skaperen, idol, mgp, osv(stemte ikke i skaperen nå heller), men om jeg skulle stemt frem noen blant finalistene i skaperen så tror jeg faktisk det hadde blitt han her;) Også han politimannen ;)

 

Mvh Olav B, G ;)

 

EDIT: Leif

Endret av olavgulb
Lenke til kommentar
Takk for poll :) Noen som fulgte med på skaperen da han vant da? Noen som stemte? :p Jeg pleier aldri å stemme på slike ting som skaperen, idol, mgp, osv(stemte ikke i skaperen heller), men om jeg skulle stemt frem noen blant finalistene i skaperen så tror jeg faktisk det hadde blitt han her;) Også han politimannen ;)

 

Mvh Olav B, G ;)

Satt selv i studio :) Støttet klassekameraten Ole Marius Bjugan.

 

Jeg synes selv at noen andre burde ha vunnet. Sjokolademannen var jo han som trengte pengene minst, da han hadde kommet lengst i løypa og hadde gjort avtaler om salg med en del butikker i landet.

Lenke til kommentar

Aha ;) Ja, han hadde kommet langt i løypa før han hadde vunnet ja, men det var det andre som hadde også ;) Alle hadde nok kunnet utnytte pengene til produktet sitt, noe sjokoladeprinsen helt sikkert kommer til å få til også ;)

 

Må ærlig inrømme jeg mener han politimannen trengte pengene mest, men sjokolademannen var han jeg hadde mest lyst til å stemme på om jeg skulle stemt. Både fordi jeg liker tanken på en sjokolade jeg kan spise uten dårlig samvittighet, og fordi jeg tror han kan finne på mange kreative ting å bruke de pengene på mtp sjokoladen ;)

 

Mvh Olav B, G ;)

Endret av olavgulb
Lenke til kommentar
Selve ideen går ut på at dette er en sunn sjokolade man kan spise uten å ha dårlig samvittighet.

1. Jeg spiser alt vanlig sjokolade uten å få dårlig samvittighet.

2. Om den er sunn kommer den ikke til å være like god.

 

Så, jeg spiser heller god sjokolade sjelden enn dårlig sjokolade ofte.

Endret av Gapwick
Lenke til kommentar
Selve ideen går ut på at dette er en sunn sjokolade man kan spise uten å ha dårlig samvittighet.

1. Jeg spiser alt vanlig sjokolade uten å få dårlig samvittighet.

2. Om den er sunn kommer den ikke til å være like god.

 

Så, jeg spiser heller god sjokolade sjelden enn dårlig sjokolade ofte.

 

Er nok ikke alle som har den muligheten ;) Er nok en fordel for de med streng diett og som må holde seg unna slike vanlige søtsaker at de nå kan spise sjokolade uten å "sprekke" :p

 

Mvh Olav B, G ;)

Endret av olavgulb
Lenke til kommentar
virker som at det er noen bi virkninger, se på mannen og helt ærlig så tror jeg ikke freia og nidar har noe og frykte

Altså, Sjokoladeprinsen vil aldri få noen bra plass på hyllene på starten pågrunn av Nidar og Freia som tjener mer i måneden enn det han har penger nå :p

Lenke til kommentar

Altså, Sjokoladeprinsen vil aldri få noen bra plass på hyllene på starten pågrunn av Nidar og Freia som tjener mer i måneden enn det han har penger nå :p

 

Men han har jo fått veldig mye oppmerksomhet og PR takket være skaperen, så da tenker jeg at butikkene vil gi han en plass bedre enn de nåværende for å tjene mest mulig penger? Og hvis folk kjøper den, er fornøyd og kommer tilbake for å kjøpe mer vil jeg tro han fort kan få en bra butikkhylleplass?

 

Mvh Olav B, G ;)

Endret av olavgulb
Lenke til kommentar

Altså, Sjokoladeprinsen vil aldri få noen bra plass på hyllene på starten pågrunn av Nidar og Freia som tjener mer i måneden enn det han har penger nå :p

 

Men han har jo fått veldig mye oppmerksomhet og PR takket være skaperen, så da tenker jeg at butikkene vil gi han en plass bedre enn de nåværende for å tjene mest mulig penger? Og hvis folk kjøper den, er fornøyd og kommer tilbake for å kjøpe mer vil jeg tro han fort kan få en bra butikkhylleplass?

 

Mvh Olav B, G ;)

Etterhvert ja, men Nidar og Freia kjøper jo plass på de beste plassene.

Lenke til kommentar

Fant litt info om den på gruppa på facebook ;)

 

Her legger vi nå ut litt info om sjokoladen så du kan gjøre deg kjent med produktet og forklare andre at sjokoladen faktisk er sunn! Så får vi ta kjendiskokk, gourmetekspert og bagatell eier Eyvind Hellstrøm sitt ord på at den også smaker fantastisk...

 

PS! Dette er mye info og et langt innlegg. Men det er viktig å forstå at forskjellene mellom vanlig og sjokoladeprinsens sjokolade er stor. Det tok ikke en dag å bygge rom, og det vil ta litt tid å få folk til å forstå at man faktisk kan spise seg mett på sjokolade MED helsefordeler :-)

 

Kakaobønner er fantastisk næringsrike! Rå kakaobønner er blant naturens mest fantastiske supermat grunnet sitt rike innhold av mineraler, antioksidanter, og lykkestoffer. Siden mange av kakaoens spesielle egenskaper ødelegges og tapes ved oppvarming, raffinering og prosessering, viser det seg at hele verdens favorittmat hittil er ukjent for de fleste av oss.

 

Med Sjokoladeprinsens produkter kan du endelig oppleve kraften fra ekte sjokolade. Tradisjonell sjokolade går gjennom flere oppvarmingsprosesser som fjerner mange av kakaobønnens gode egenskaper. Rå kakao skiller seg fra tradisjonell på følgende måter: Rå kakaobønner gjennomgår lite til ingen gjæring. Rå kakaobønner blir ikke ristet. Rå kakao blir aldri varmet over 45 grader. Vanlig sjokolade inneholder omega 6 transfettsyrer som kan skape betennelser i kroppen. Rå kakao inneholder ingen transfettsyrer.

 

Våre rå sjokoladeprodukter blir ikke tilsatt kjemikalier, melk eller sukker. Sjokolade er laget av kakaobønner, det er kakao som er sjokolade. Antioksidantverdien, alle mineralfordelene, signalstoffenes foryngende og lykkebringende egenskaper, C-vitamin og andre helsefremmende kvaliteter er intakte i våre produkter.

 

Rå kakao ser ut til å være den rikeste kilden til magnesium blant all mat. Magnesium er en av de viktige basiske mineralene. Magnesium støtter hjerte, hjerne, nervesystem og fordøyelse. Magnesium er også viktig for å bygge et sterkt skjelett. Dette er sannsynligvis en av hovedgrunnene til at kvinner tenderer til å spiser mer sjokolade under sin månedlige syklus. Magnesium balanserer hjernes kjemi og assosieres med økt glede. Magnesium er ett av de mineralene mange har mangel på.

 

Kakao inneholder 100% av RDA jern per 10 gram. Jern er et viktig mineral innen ernæring. Jern er del av det oksygenbærende proteinet hemoglobin.

 

Krom er et viktig sporstoff som hjelper til å balansere blodsukker. Veldig mange har ikke tilstrekkelig med krom i kostholdet. Dette finner du også i vår sjokolade.

 

Anandamid (lykkestoff) er et endorphin som kroppen produserer naturlig etter trening. Anandamid er kun funnet i en plante – Kakao. Anandamid er betegnet som et lykkestoffet som frigis når vi føler oss bra.

 

Kakao inneholder vanligvis rundt 1% Teobromin. Teobromin er en antibakteriell substans som dreper en av de primære bakterietyper som forårsaker hull i tennene. Teobromin er en slektning av koffein, men er ikke en nervestimulant. Teobromin utvider det kardiovaskulæresystemet som gjør hjertets jobb lettere. Dette er en av hovedårsakene til at kakao spiller en viktig rolle i et kosthold som er sunt for hjertet.

 

Kakao inneholder den høyeste konsentrasjonen av naturlige antioksidanter blant all mat man har testet. Disse antioksidantene inkluderer polyfenoler, katekiner, og epikatekiner. Målt i vekt inneholder kakao mer antioksidanter enn rødvin, blåbær, acai, granateple og gojibær sammenlagt! Denne fordelen får du ikke gjennom vanlig sjokolade.

 

Det er en sjokkerende forskjelle mellom vanlig og rå-kakaopulver. ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) -analyse viser at rent kakaopulver har 260 ORAC enheter per gram. Rå-kakaopulver inneholder i følge analyse fra Brunswick Laboratories 955 ORAC enheter per gram. Det er 367 % mer antioksidanter enn det beste resultatet målt i vanlig kakaopulver. Det blir 95,500 ORAC enheter per 100 gram rå-kakaopulver, sammenlignet med 26,000 per 100 gram vanlig kakaopulver. Denne unike fordelen får du videreført i våre sjokoladepodukter.

 

Kakao inneholder også følgende viktige næringsstoffer:

Mangan er et essensielt sporstoff som hjelper jernet i blodet med oksygenbæring og dannelsen av hemoglobin.

 

Sink er et essensielt sporstoff som bl.a. er viktig for immunsystemet, leveren, bukspyttkjertelen og huden.

 

Kobber er et essensielt sporstoff som finnes naturlig i planter med C-vitamin. I kroppen hjelper kobber bl.a. med å bygge sunt blod.

 

Rå-kakao inneholder C-vitamin, det gjør ikke vanlig prosessert kakao.

 

Kakao inneholder omega 6 fettsyrer. (All kokt og standard prosessert sjokolade inneholder omega 6 transfettsyrer (frie radikaler) som kan forårsake betennelsesreaksjoner i kroppen).

 

Phenylethylamin finnes i overflod i kakao. Fordi PEA er varmesensitiv mangler tradisjonell sjokolade i stor grad PEA. PEA er kjemikaliet kroppen produserer når vi blir forelsket. Det er sannsynligvis en av hovedgrunnene til at sjokolade og kjærlighet har en så dyp, tradisjonell og historisk forbindelse. PEA øker konsentrasjonen og kan holde deg våken.

 

Tryptofan er en essensiell aminosyre som danner viktige stressreduserende neurotransmittere som serotonin og melantonin. Tryptofan er varmesensitiv og blir derfor borte gjennom oppvarming av proteinrike matkilder og tradisjonelt prosessert sjokolade.

 

Serotonin er den viktigste neurotransmitteren i kroppen vår. Serotonin ligner på tryptofan og melantonin. Serotonin hjelper å beskytte oss mot stress.

 

Alle disse stoffene og deres helsefremmende effekter får du gjennom vår sjokolade.

Sjokoladeprinsens sjokolade er like god som vanlig sjokolade, men sunn og full av næring.

Kilde: http://www.facebook.com/topic.php?uid=5898...&topic=6773

 

 

EDIT: Litt mer info:

 

Det aller fleste av oss har et kjærlighetsforhold til søtsaker og spesielt sjokolade. Det er bare ufattelig urettferdig at man blir feit og usunn av å spise mye...

 

De fleste alternative sjokolader er dyre og smaker ikke like godt som de usunne vi normalt kjøper, i tillegg kan vi nå avsløre at de ikke er så sunne allikevel, så hva skal man gjøre?

 

Den gode nyheten er at Sjokoladeprinsen har utviklet en sjokolade som tilfredsstiller alle dine behov når det kommer til sjokoladenytelse.

 

Vi liker å si "Det umulige gjort mulig". For det er det vi har gjort.

 

Vi har laget en sjokolade som smaker godt. I tillegg til å være ufattelig god er den også sunn! På toppen av dette er den også økologisk og produseres etter en standard som er over fairtrade, så bøndene og arbeiderne bak råvarene får rettferdig lønn, ca 25% over det er normal arbeider får.

 

En smakfull og sunn sjokolade som gir deg god samvittighet. Det høres for godt ut til å være sant, ikke sant? Vel, det er sant!

 

Vi kan ikke røpe alle detaljene om sjokoladen og dens sammensetning ettersom våre konkurrenter er desperate. Men vi kan gi deg litt informasjon for å dokumentere våre påstander.

 

Vår sjokolade er rå. Dvs. at den ikke har vært varmet opp over 45 grader fra kakaobønne til ferdig produkt. Dermed inneholder den en rekke næringsstoffer som ellers blir ødelagt under varmebehandling. I tillegg er den fri for transfettsyrer som ellers oppstår under normal sjokoladeproduksjon.

 

Sjokoladen er økologisk. Om ikke annet kan du være sikker på at råvarene er av beste kvalitet og bygger opp under et bærekraftig landbruk uten forurensning hverken lokalt eller i produktet du skal spise.

 

Sjokoladeprinsen bruker ikke sukker. Sukker smaker godt men er bakgrunnen for så mange erneringsmessige problemer i vår tid med sukker på alle kanter. Vi bruker derfor bl.a. Agave og Yakoon som søtning. Det er 100% naturlig, rå, økologisk og har lav GI.

 

Lav GI er grunnleggende i produktene (enkelte produkter har høyere GI fordi vi bl.a. bruker frukt). Vår lyse sjokolade smaker som en fyldig melkesjokolade uten å inneholde hverken sukker eller melk. Med lav GI i tillegg kan sjokoladen trygt nytes av hypoglykemikere (sukkersyke).

 

Til slutt kan vi legge til at produktene er et resultat av nitidig produktutvikling, prøving, feiling og smaking. 100% naturlige ingredienser gir en uslåelig smak som må oppleves. Smak er det viktigste vi har når man skal lave et nytelsesprodukt - at vi har lykkes med å lage noe som er sunt i tillegg er jo fantastisk for oss og deg...

 

PS! Sjokoladen inneholder ikke vanlig fett og har dermed en helt unik sammensetning også her. Du kan virkelig spise sjokoladen uten å bekymre deg for linjene som du ellers må med normal sjokolade.

 

Helt til slutt kan det nevnes at vår kakao representerer den rikeste, naturlige kilden på antioksidanter, langt over f.eks. blåbær. Tror du på antioksidanter kan du være sikker på at en bit sjokolade fra Sjokoladeprinsen har dekket alle dine behov, og opptaket fra kakao som en naturlig matvare kan ikke sammenlignes med syntetiske antioksidanter eller foredlede naturlige antioksidanter pakket i pilleform. Med sjokoladen får du næringsstoffene på den rette måten.

Kilde: http://www.facebook.com/topic.php?uid=5898...&topic=6680

 

 

 

Mvh Olav B, G ;)

Endret av olavgulb
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...