Midnight_walker Skrevet 9. mars 2009 Del Skrevet 9. mars 2009 Ingefærmarinert indrefilèt Dette er en veldig enkel og god rett som sitter lenge. Ingredienser: Ca. 500 g. indrefilèt (Svin er billigere enn okse) Ris (lag litt mer enn du pleier) Ca. 5 cm. rå ingefær 6 ss. soyasaus En liten pakke sukkererter Solsikkeolje (for steking) Marinade: Press saften ut av ingefæren (rasp roten og press saften ut av raspet med en hvitløkspresse, bruk en sil.) Bland ingefærsaften med soyasausen. Indrefilèt: Skjær indrefilèten i skiver på ca. 5 mm tykkelse, legg i oval form eller skål og hell marinaden over. La marinaden trekke inn i 30 min. Bruk en panne, tilsett solsikkeoljen. Tilsett så indrefilèten (med all ingefærmarinaden) og pass på at den blir gjennomstekt. Ris: Følg instruksjonen på forpakningen. Ha risen ved siden av så folk kan forsyne seg med ris. Du kan koke sukkerertene, eller du kan spise de rå ved siden av. Soyasaus på risen er kjempegodt Velbekomme Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 9. mars 2009 Del Skrevet 9. mars 2009 Høres flott ut, men ett tips. Hvis du har marinaden i pose vil den fordele seg jevnere. Kan også lage en sjysaus ved å deglasere pannen og tilsette litt krydderier og maizenna. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå