Gå til innhold

Ingefærmarinert indrefilèt. Utrolig godt og utrolig enkelt!


Anbefalte innlegg

Ingefærmarinert indrefilèt

 

 

Dette er en veldig enkel og god rett som sitter lenge.

 

Ingredienser:

 

Ca. 500 g. indrefilèt (Svin er billigere enn okse)

Ris (lag litt mer enn du pleier)

Ca. 5 cm. rå ingefær

6 ss. soyasaus

En liten pakke sukkererter

Solsikkeolje (for steking)

 

Marinade:

 

 

Press saften ut av ingefæren (rasp roten og press saften ut av raspet med en hvitløkspresse, bruk en sil.)

Bland ingefærsaften med soyasausen.

 

 

 

Indrefilèt:

 

Skjær indrefilèten i skiver på ca. 5 mm tykkelse, legg i oval form eller skål og hell marinaden over. La marinaden trekke inn i 30 min.

 

Bruk en panne, tilsett solsikkeoljen. Tilsett så indrefilèten (med all ingefærmarinaden) og pass på at den blir gjennomstekt.

 

Ris:

 

Følg instruksjonen på forpakningen. Ha risen ved siden av så folk kan forsyne seg med ris.

 

 

 

Du kan koke sukkerertene, eller du kan spise de rå ved siden av.

Soyasaus på risen er kjempegodt :wee:

 

 

 

 

Velbekomme ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...