Gå til innhold

650watt NIKKO sluttforsterker!?


Anbefalte innlegg

Noen som kjenner til merket NIKKO??

Har en litt gammel 650watt sluttforsterker (NIKKO)med fire høyttaleruttak og en RCA-inngang...Ønsker å finne litt mer info om denne som pris o.l..

Den spiller noe sinnsykt og gir veldig bra lyd så jeg tror ikke den var billig!!Har fått den av en stokk dum lærer som ikke viste hva det var en gang :lol:

 

Noen som evt. kan linke til en side hvor jeg kan finne denne forsterkeren eller noe annet så hadde det vært supert!! :D

 

Mvh Tomzern

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har faktisk to Nikkoforsterkere hjemme. Den ene er "bare" 23 år gammel og spiller faktisk brukbart. Tror Nikko rettet seg mot "(ganske)billig og bra" delen av markedet. Når Nad kom med 3020, mistet vel Nikko mesteparten av det markedet. Heldig for Nikko at Nad ikke lager radiostyrte biler. :)

Lenke til kommentar

Heldiggrisen. :smile: Brodern har en Nikko forsterker fra ca 1983-84. Den yter nok rundt 50-70 W. Han er fremdeles fornøyd med den og kjøpte den fra Audioscan - det som senere ble "Hi-Fi klubben" i Norge. Det var også de som laget den aller først utgave av "Audio" (ca 1986) og som mere var et reklamemagasin med tester av egne produkter, men som igjen var forløperen til nå avgåtte "Audio" ) i 1987.

 

Mange er nok fremdeles fornøyde med sine Nikko Alpha forsterkere, sjekk f.eks. audioreview. En kunne finne endel Nikko produkter i studioer også. Det er nok vanskelig å finne noe mer informasjon om selskapet og produktet, siden selskapet synes å ha opphørt engang på 80-tallet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...