Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

tar norske jenter for lite intiativ !?


Gjest Guest_gutt_*

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_gutt_*

hei

 

jeg lurer på om det er flere her inne som syntes at norske jenter tar for lite intiativ når det gjelder sjekke markede!?

 

Jeg har nemlig noen utenlandske(studenter, fra frankrike) kompiser som blir litt "frustrerte" over hvor vanskelig det er å komme i kontakt med norske jenter på byen(og nordmenn generelt)!? Jeg må også ærlig innrømme at jeg selv noen ganger føler det samme.

 

Jeg syntes det er litt morsomt når jeg ser pene jenter som sitter der og venter på å bli sjekket opp.....det er lov å gjøre en liten insats selv lissom,og da mener jeg ikke å dra karen ut på dansegulvet mot hans vilje :p !!

 

Jeg tror faktisk at norske jenter har blitt litt bortskjemt, siden norske jenter generelt er ganske pene. Mulig det også har noe med den norske kulturen å gjøre. Er ikke akkurat ofte folk snakker til hverandre her i landet, utenom når de er på fylla ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Guest_gutt_*
Det er ikke det at jeg er bortskjemt, men heller det at jeg er redd for å bli avvist! :)

 

Men jeg føler at gutter ikke er så ille på å avise jenter(så lenge hun har et usteende som er "normalt"), som jenter er på å avise gutter!!

 

Jeg tror norske jenter har litt å lære på dette området, og kanskje nordmenn generelt!!

Jeg har både spanske og franske venner som er utvekslingsstudenter, og de alle syntes at det er så vanskelig å komme i kontakt med nordmenn. Men er også mulig at engelsken dems spiller inn her!?

 

Uansett, så mener jeg at mange norske jenter har en veldig deffensiv holding(på byen i hvert fall) og det er jo ikke rart at mange gutter blir lei av måtte ta intiativet hele tiden, så for å bli avvist, siden de kanskje sa noe "feil"...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-1ZSK0pUMX2
Det handler mye om gammeldagse kjønnsroller. Dessuten hører man jo stadig om at menn liker å være "jegere" og ikke synes det er interessant om hele sjekke-leken går for lett.

 

Haha, hva faen? :!:

 

Tror ikke det har noe med at det er nordkvinner, kunne nok like fort hvert en engelskkvinne.

 

 

Eller mann, såklart =P

Lenke til kommentar

Ja eg får ta med meg hagla neste gong eg er på byen, kanskje det blir lettere å få eit bytte då. Men så er eg aldri på byen eller på festa, så då blir det heime og nerde forran PC'n. Nei det er ikkje lett å sjekka opp når man er blyg i tillegg... Så derfor blir man aldri sjekka opp heller.

Lenke til kommentar

Men altså, nå kan jeg ha blitt skikkelig lurt av damebladene jeg leser innimellom, men det er ofte jeg leser om at menn helst vil være jegere når de er ute for å sjekke. At det liksom skal være en del av moroa, og at gevinsten da er mye større om dama er litt (men ikke for mye) hard to get.

 

Jeg har ærlig talt ikke peiling, altså. Jeg hverken sjekker eller blir sjekket. Skaper meg bare teorier utifra hva jeg leser, jeg :whistle:

Lenke til kommentar
Og sånn er det ikke for gutter? :p

 

Hvis nei: Utdyp. Hvis jo: Hvorfor er det ofte guttene som "må" ta initiativet da? (En annen måte å stille spørsmålet til trådstarter på)

 

Selvfølgelig er også gutter redde for og bli avvist. Noen kansje mer enn andre.

Det med å ta initiativet vet jeg ikke helt, men det er jo forskjellig fra jente til jente. Hvor sjenert hun er også videre :) Jeg selv har ikke tatt mye kontakt med gutter selv, var faktisk første gangen jeg spurte en gutt ut for noen uker siden. Så det med alderen har nok også noe å si, at vi blir tøffere med årene ;)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-1ZSK0pUMX2
Der her heilt sikkert mange mannfolk som likar å jakte på kvinnebytte, men uffa meg hehe det er ikkje noko for meg :)

 

 

Enig med deg, dog driver ikke jeg å sjekker opp, så regnes vel ikke med i statistikken jeg da. :!:

Lenke til kommentar

Norske jenter har det med å tro at guttene skal ta intiativ, men i mange tilfelle tar også gutter/menn lite intiativ fordi dei er sjenerte.

Eg hadde ikkje hatt noko i mot at jentene kunne tatt meir intiativ, da hadde alt blitt enklere. Så jenter/kvinner: TA MEIR INTIATIV !!!

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...