daruu Skrevet 2. november 2009 Del Skrevet 2. november 2009 Hvordan er first price fiskebollene? Er generelt sett glad i fiskeboller, og disse er jo forholdsvis rimelige, 10kr boksen. Lenke til kommentar
Vowels Skrevet 3. november 2009 Del Skrevet 3. november 2009 Funnet ut at potetsalat fungerer greit som pålegg på brødskiva. Veldig billig, first price boksen koster vel rundt 9kr. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324 Skrevet 4. november 2009 Del Skrevet 4. november 2009 Tror de har rødbønner på mega....uansett mye bedre en de på Ica. Lenke til kommentar
Liberalistiske Samebror Skrevet 4. november 2009 Del Skrevet 4. november 2009 Det er så utrolig mye godt man kan lage som er billig, er bare å lage ting man kan lagre i fryser og kjøleskap. Eller gode og enkle retter Lenke til kommentar
bandreas Skrevet 7. november 2009 Del Skrevet 7. november 2009 Euroshopper Fiskepinner! 900 g for 17.90 kr! Ok på smak. Lenke til kommentar
drbuggs Skrevet 8. november 2009 Del Skrevet 8. november 2009 (endret) Lag ei svær bøtte med Suppe. Fryse ned i porsjoner. - Buljong terninger - Billige Grønnsaker skåret i terninger - Firstprice kjøttboller eller fiskeboller - En dash sitron - Litt Chili hvis kjøttboller / Karri hvis fiskeboller Server med ei skei rømme Endret 8. november 2009 av drbuggs Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 8. november 2009 Del Skrevet 8. november 2009 Ugh, er det bare meg eller er det umulig å få eggene til ikke å skille seg når man lager Spaghetti Carbonara? Hvordan lager dere den? Hva er viktig for at "sausen" ikke skal skille seg og bli klumpete? Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 8. november 2009 Del Skrevet 8. november 2009 Sausen må ikke være over 66 grader (Tror det var 66 grader), da sprekker den. Og du må heller ikke varme opp sausen etterpå, da sprekker den. Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 8. november 2009 Del Skrevet 8. november 2009 Blander man så egg (kun plommen?), ost og fløte først? Helder det over spaghettien og tilsetter bacon til sist? Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 8. november 2009 Del Skrevet 8. november 2009 Hele egget, og ja. Bland egg, fløte og ost og hell det over spaghettien og baconet og la det SAKTE varme opp. Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 8. november 2009 Del Skrevet 8. november 2009 Gjør du det med en gang du har silt bort vannet, eller skal spaghettien kjøles ned litt? Kanskje det jeg har gjort feil, er å blande det rett etter at jeg har fjernet vannet. Eller så er det fordi pasteuriserte egg suger.... Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 8. november 2009 Del Skrevet 8. november 2009 Sikkert fordi spaghettien ligger rundt kokepunktet. Hiver du et egg oppi der, blir det eggerøre. 66 grader høres ganske korrekt ut. Lenke til kommentar
the_fire Skrevet 11. november 2009 Del Skrevet 11. november 2009 11 kr! for to porsjoner fiskegrateng på Rema 1000! Jeg ble i allefall overrasket, det er jo billigere enn en Smash-bar. Lenke til kommentar
Vowels Skrevet 11. november 2009 Del Skrevet 11. november 2009 Oh, takker for tipset. Fiskegrateng er superdigg og 11kr er jo latterlig billig Lenke til kommentar
Dragen Skrevet 11. november 2009 Del Skrevet 11. november 2009 Opp i pris, mao. Kosta 9.99 før. Lenke til kommentar
Havard_92 Skrevet 11. november 2009 Del Skrevet 11. november 2009 Kjøp first price pitabrød (15kr for 6stk) og kast all slags pizzagreier på toppen ettersom hva man har råd til og stek i ovnen Tacosaus, ost, kjøttdeig/skinke f.eks... Lenke til kommentar
Hammarhaus Skrevet 30. november 2009 Del Skrevet 30. november 2009 Kjøpte nettopp 3 stk x 1 kg Euroshopper-kjøttdeig på ICA. Var halv pris på de pga dato (går ut i morgen). 34,90 per kg ble det, da. Fullt i fryseren nå, ja Lenke til kommentar
Gjest Slettet+8974354 Skrevet 30. november 2009 Del Skrevet 30. november 2009 Chilli con carne! Lag en stor gryte og legg det i fryseboksen i tupperware bokser, godt enkelt og billig Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 30. november 2009 Del Skrevet 30. november 2009 Da er spørsmålet, hvor får man tak i tupperware? Bare på tupperware-party, eller? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå