Hotel Papa Skrevet 24. oktober 2009 Del Skrevet 24. oktober 2009 Kjøpte noen billige egg i Lidl i dag... Men plommen er nesten helt hvit etter at jeg har kokt dem.. Greit å spise dem, eller hva? Lenke til kommentar
DJ_Dark Skrevet 24. oktober 2009 Del Skrevet 24. oktober 2009 Hørtes ikke helt bra ut. Mindre kul plomme smaker ikke så godt heller. Lenke til kommentar
Sameboe Skrevet 26. oktober 2009 Del Skrevet 26. oktober 2009 Kjøpte noen billige egg i Lidl i dag... Men plommen er nesten helt hvit etter at jeg har kokt dem.. Greit å spise dem, eller hva? Trodde Lidl var borte fra Norge jeg Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 26. oktober 2009 Del Skrevet 26. oktober 2009 Bor i DK for tia... Lenke til kommentar
Mariofrans Skrevet 26. oktober 2009 Del Skrevet 26. oktober 2009 Grændis! Eller så kan du jo kjøpe inn store mengder med Findus fiskegrateng på tikronersmarket hos obs Lenke til kommentar
Right Skrevet 26. oktober 2009 Del Skrevet 26. oktober 2009 Skal teste denne i dag. Ser ikke så dum ut. Lenke til kommentar
Oovz Skrevet 26. oktober 2009 Del Skrevet 26. oktober 2009 (endret) På tide at folk lærer seg chiligryta. 2 bokser hakkede tomater (gjerne med noe hvitløk/chili) 2 bokser chilibønner 140 gram tomatpure 3 løk Et sted mellom 500 og 750 gram kjøttdeig, kan være mø, nøff eller kakle. Masse hvitløk (jeg bruker ihvertfall 5 fedd) Masse chili (jeg bruker en variant som er tørket chili med frø, men cayennepepper fungerer sikkert også bra). Basilikum, oregano, pepper, salt. og Ris. Stek kjøttdeig og ha hermetikken i en stor gryte. Når kjøttdeigen er stekt, tar du den opp i gryta. Så stekes løken. Når den er ferdig har du den også oppi gryta. Ha så i hvitløk og krydre etter smak. Denne varer minst i 3 dager. Er bare å varme opp og lage ny ris 2. og 3. dagen. Veldig rimelig, og det smaker faktisk bra. Endret 26. oktober 2009 av Oovz Lenke til kommentar
boffeeen Skrevet 26. oktober 2009 Del Skrevet 26. oktober 2009 Hvor får man kjøpt chilibønner rundt om kring i landet? Har kjøpt noen bokser (er generellt sett glad i bønner, og kjøper det jeg kommer over) på en lokal Spar-butikk, som smakte veldig godt, men hadde en pris på ca. 30 kroner boksen, og jeg har ikke sett det siden. Har sett at disse Old El-Paso-folka har kommet med noen bønner i en slags taco-saus, men den sausen var kjedelige greier. Lenke til kommentar
.V. Skrevet 26. oktober 2009 Del Skrevet 26. oktober 2009 Letteste er vel bare å kjøpe tomatbønner også ha i ekstra chili. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324 Skrevet 1. november 2009 Del Skrevet 1. november 2009 Er Grandis 2-pack dyrere på Mega enn Rema ? Irriterende at man knapt aldri ser 2-packene......penger å spare osv :/ Lenke til kommentar
.V. Skrevet 1. november 2009 Del Skrevet 1. november 2009 Forresten, de hadde bokser med chilibønner til 9,90 på Prix her i bygda, så godt mulig du finner det på andre Prix-butikker. Lenke til kommentar
the_fire Skrevet 2. november 2009 Del Skrevet 2. november 2009 I morgen blir det strimlet biffkjøtt (kjøpt på helgetilbud på Kiwi) blandet med diverse grønnsaker; agurk, paprika, tomat, salat og løk. Tenkte samtidig å prøve meg på egenlagd wok-saus: Ingredienser * 1 ½ dl kjøttbuljong (utblandet) * 2 ss soyasaus * 2 ss maisstivelse (maizena) * 1 ts malt ingefær Slik gjør du: 1. Bland sammen buljong, soyasaus, maizena og ingefær og hell over grønnsakene og kjøttet. (Måtte bare skrive ned idéen her, slik at jeg blir å gjennomføre det. ) Lenke til kommentar
drbuggs Skrevet 2. november 2009 Del Skrevet 2. november 2009 Hvor får man kjøpt chilibønner rundt om kring i landet? Har kjøpt noen bokser (er generellt sett glad i bønner, og kjøper det jeg kommer over) på en lokal Spar-butikk, som smakte veldig godt, men hadde en pris på ca. 30 kroner boksen, og jeg har ikke sett det siden. Har sett at disse Old El-Paso-folka har kommet med noen bønner i en slags taco-saus, men den sausen var kjedelige greier. Coop / Prix / Samvirke butikker har til noen kroner burken. Lenke til kommentar
Dragen Skrevet 2. november 2009 Del Skrevet 2. november 2009 Rema har rødbønner i chilisaus til 14,90. Ikke spesielt gode. Lenke til kommentar
B5234T Skrevet 2. november 2009 Del Skrevet 2. november 2009 Idag var det Biff av storfe til 14,90 på Kiwien her jeg bor.. Sikkert rester etter helga, men fikk no fylt opp fryseren litt.. Et tips er jo å raide kjøttdisken og resten av Kiwi pga holdbarhetsgarantien Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 2. november 2009 Del Skrevet 2. november 2009 (endret) Pitapizza funker utrolig bra! Pizzasaus: En boks hakkede tomater 1.5ts balsamikum 2fed hvitløk, hakket. Dette skal kokes opp.. 3stk pitabrød, deles i halv så man totalt får 6. Så er det bare å mekke fyll selv. Skinke, pepperoni osv osv. Revet Mozarella ost er imo best. Endret 2. november 2009 av EvenruD Lenke til kommentar
PantZman Skrevet 2. november 2009 Del Skrevet 2. november 2009 (endret) First Price - Hvitløksbaguetter. 13kr for en 2 pk på hos Meny. En baguett er et måltid i seg selv. De er frossen så de kan lagres en stund og kan spises etter ca 13 min i ovnen. Endret 2. november 2009 av PantZman Lenke til kommentar
Ducktoy Skrevet 2. november 2009 Del Skrevet 2. november 2009 Ris; personlig synes jeg boil in bag greia er nyttig. Du anbefale altså First Price-produkter og "boil in bag"-ris? En smule kontraproduktivt. Kjøp heller slike to- og femkilosposer med ching-chong-china-ris. Joa, jeg ser hva du mener, men som du også kanskje forstår av min oppskrift så er jeg ingen mester på kjøkkenet. Å brenne ris er nemlig ikke ukjent for meg, snarere tvert om. Og så slipper man å lage ris til åtte pers når man bare skal ha noe å fylle magen på en kveld. Mengde ris brent i tillegg til hvor mye ris jeg som regel lager for mye tror jeg faktisk gjør BiB-ris billigere for min del. Men joda, jeg ser hva du mener. Det skader ikke å bruke for mye vann og heller bruke dørslag etterpå for å få bort overskuddet. Lenke til kommentar
Right Skrevet 2. november 2009 Del Skrevet 2. november 2009 Det skader ikke å bruke for mye vann og heller bruke dørslag etterpå for å få bort overskuddet. Det der har i alle fall gitt min ris en ekkel konsistens de gangene jeg har gjort det. Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 2. november 2009 Del Skrevet 2. november 2009 1 del ris, 3 deler vann, en klype salt, kok opp vannet, tilsett ris, slå varmen ned på lavt og la risen trekke til vannet er absorbert/fordampet. Det er virkelig ingen heksekunst. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå