Gå til innhold

TES: Firstguard mod til Morrowind


Anbefalte innlegg

Eg lasta ned ein mod(Firstguard Armor, ein armor til Argonian, og nokre Khajiit) der stod det at eg måtte enten laste ned eit program eller leggje inn ei linje i morrowind.ini. Eg gjekk inn i morrowind.ini(i C - Programfiler - Bethesda Softworks - Morrowind) og la inn linja på rett sted, så skulle eg lagre. Men da kom det opp at det ikkje gjekk ann å lagre, og eg måtte lage ny type eller noko sånt.

 

Og det programmet(Ghostwheel BSA eller noko sånt) fins ikkje lenger, så eg får ikkje den armoren uten å gjere det manuelt, noko eg ikkje klarar.

 

Kva skal eg gjere for å kunne lagre fila sånn at eg kan bruke den armoren?

 

 

(det blei kanskje litt rotete, men eg trur ikkje eg klarar å forklare betre)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

http://wrye.ufrealms.net/bsa%20browser%20v0.5.htm er basert på bsa pack men med greiere grensesnitt, usikker på om det er den siste versionen men google burde funke,eller denne:

http://search.yacoby.net/?name=bsa+browser...on=&game=MW

 

ellers har jeg ikke brukt den modden, trur du mener det er en bsa packed arkiv? og andre mods som er det kan aktiveres på normal måte, som tamriel rebuild og children of morrowind for eksempel, uansett de vertøyene oven burde funke :)

hold på å glemme att de jeg nevnte trenger å registreres med bsareg,som i utgangspunktet ikke gjør stort mer enn å registrere filene i ini-filen,som du prøvde på manuellt.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...