Gå til innhold

Tips ifm ny wifi-telefon


Anbefalte innlegg

I forbindelse med ny jobb må jeg dessverre levere inn min kjære HTC Touch HD og gå til innkjøp av egen mobil. Ettersom jeg privat (og i ny jobb) ikke har behov for en tilsvarende avansert telefon, kan jeg ikke forsvare ovefor meg selv å bruke 5-6000 på ny telefon.

 

Jeg vil ha en telefon med wifi, helst MP3-spiller og radio, og gjerne pent design og komfortabel lommestørrelse. Prismessig snakker vi nok om intervallet 2500-3500.

 

Jeg har sett litt på N79, men har blitt skremt av den dårlige kritikken av tastaturet. 6300i ser OK ut, men litt kjedelig. N82 ser også OK ut, men er skeptisk til å kjøpe en såpass "gammel" telefon. Har også vurdert 5800 Expressmusic, SE W715 og LG KC910, uten at jeg har falt umiddelbart for noen av disse heller. HTC Touch Cruise ser lekker ut, men koster litt mer enn jeg har tenkt å bruke (og hvem trenger vel egentlig Footprint!?). Touch Diamond kan være et alternativ, men har hørt den har fryktelig dårlig batteri.

 

Noen som kan anbefale en av disse, eller kanskje aller helst en telefon jeg ikke har fått med meg her? På forhånd takk for hjelpen!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
har du sett på nokia 5630? den ser jo litt gøy ut :)

 

Hadde ikke sett den før, så takk for tipset! Ser bra ut innholdsmessig, men synes designet blir litt vel glorete. Dessuten lanseres den ikke før i andre kvartal, så da er den utelukket.

 

Heller nok mest mot N79, er tastene virkelig så dårlige som tilbakemeldingene sier? Eller blir dette en vanesak?

Lenke til kommentar

N79 er jo en flott telefon, som faktisk har alt i tillegg. Knappene er nok så som så, men det blir litt samme greia som var med n82 i sin tid. Enkle elsker de og enkle liker de ikke. Selv synes jeg knappene er ganske dårlige om man skriver mye sms. Men ellers helt grei :)

 

btw. Nokia er sikkerlig treig med å oppdatere nettsiden sin når det kommer til nylangsering av mobilene sine. Jeg tenker at 5630 kommer til å komme i mnd. skifte Mars/April, men jeg har tatt feil før.

Endret av bjorkli
Lenke til kommentar

Jeg hadde egentlig bestemt meg for N79, men etter å ha prøvd tastene i butikken ombestemte jeg meg. Førsteinntrykket var at de var ubehagelige å skrive med, og jeg syntes også de ga et "billig" inntrykk. Jeg så også på Touch Cruise 2, en telefon som virket veldig elegant. Er det noen som har erfaring med denne?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...