Gå til innhold

Ny skjorte, vest og slips til bryllup. Noen som har tips?


Anbefalte innlegg

Skal til bryllup nå til helgen og tenkte jeg skulle 'freshe' opp stilen min litt, men har ikke akkurat så mye peiling.

 

Har en helt svart Ricco Vero dress, og jeg lurte på om noen hadde noen fine kombinasjoner av skjorte og slips, og hvor jeg kan få kjøpt noe sånt i stavanger.

 

Vil også kjøpe meg en dress-vest(?), og dersom dressen min er helt svart, bør også vesten være helt svart også eller? Og dersom den må være svart, er det da finest med kvit skjorte?

 

Og så tenkte jeg på sånn serviett eller duk som bruker å vær i brystlommen til folk. Er dette harry? :p

 

Takker mye for evt. svar!!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du får tak i vest på Bertoni for ca 800,- Eller så anbefaler jeg Vic. Der har de dresser, vester, skjorter og slips i alle prisklasser, og ihvertfall på en i Kristiansand vet de hva de driver med.

Når det kommer til skjorte og slips kombinasjon spørs det helt på om du er brun eller bleik. Og skal du ha noe i brystlomma så skal det se slik ut.

 

james-bond.jpeg

Lenke til kommentar

Først må jeg bare starte med å si at vi ikke har Bertoni her i Stavanger, men vest får du tak i på Capone

( 1199,- ToS ), skjorter har de 2 for 500,- på Inztinkt (50%-70% på alt der nå ), eller så har de dyrere dress skjorter på Rolfsen, er du fra Stavanger er jeg sikker på du vet hvor det er.

 

Vic på Storsenteret har jeg faktisk ikke vært innom enda, så må nesten ta en tur ut der snart å se om de har like mye peiling der som i Kristiansand ;)

Lenke til kommentar

Jeg var på capone og VIC på kilden storsenter, men ingen av de hadde vester der. Hun veldig søte jenta på Capone Kilden sa jeg burde prøve Capone på kvadrat, så dit skal jeg i dag.

 

Der er jo også et hav av andre butikker å gå innom også :)

Lenke til kommentar

Har leita litt rundt etter vest jeg også, så får se om det ikke blir en tiger vest på meg også, hehe. Var en klassekamerat av meg som hadde kjøpt den på Storsenteret, så de har hvertfall hatt der også.

 

Farge kombinasjon da? Hvilken skjorte + slips ble det :D?

Lenke til kommentar

Ja de var iallefall dritkule de vestene, ingen tvil om det. Han fyren på capone sa dog at han var tom for størrelser, så ring og hør ! ;)

 

Ble en hvit skjorte som var litt .. hmm, ruglete? Og et lyseblått slips med noen former av et slag på :) Prøvde mange slips både i grønt, rosa og hvit som også var tøffe. Men hadde ikke råd til å kjøpe så mange av de :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...