Gå til innhold

Buldring i hodet!


Sisyphus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Når du gjesper ganske kraftig så kan det forekomme at det kanskje begynner å lage buldrelyd i hodet omtrent som om blod eller noe blir presset ganske hardt inn i hode med hovedpunkt mellom ørene. Men forstår ikke hvordan man skal kunne presse blod rund i hodet da på kommando, høres jo utrolig farlig ut. Det fungerer omtrent på samme måte som når du bruker en muskel, dvs samme måten å kontrollere det på.

Lenke til kommentar

hei, jeg får til dette og jeg har stålkontroll over det. Haar lært meg hvilke muskler jeg bruker, så jeg kan holde det så lenge jeg bare vil. Det jeg trur som skjer er det samme som nå du blåser ut for trykkforskjeller i ørene, du åpner en lukkemuskel og gir lyden fra innsiden av hodet ditt kort vei til trommehinnene dine.

 

Er ikke så enkelt å forklare men jeg vait at jeg fikser trykkforskjeller på samme måte, og det skjer også når jeg gjesper. buldringen man hører er sin egen stemme og pusting.

Endret av Tøffe-Tetra
Lenke til kommentar

Det høres faktisk veldig logisk ut Tetra. Hadde blitt litt beskymret hvis det faktisk var blodtrykket jeg økte noe inni granskauen i hodet, sånn at hvis du gjør dette for mye/hardt sprenger du et blodkar i hodet. Viste ikke at innsiden av hodet mitt lagde slik spetakkel da.

 

Er ikke superkrefter desverre Themartine. Prøvde å løfte ting med telepati når jeg gjør dette og det hadde ingen effekt :( Prøvde også å buldre til hunden min men den virket ikke påvirket heller.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...