RunarL Skrevet 25. februar 2009 Del Skrevet 25. februar 2009 Frykt av at jeg spiser det samme til middag hver dag synes jeg det er på sin plass med en tråd hvor vi kan komme med middagstips og råd til hverandre. Det er vanskelig å komme med noe varierte måltid nå for tiden, det er kanskje lettest å stappe i grandisen i ovnen? Kom her med dine gode middagstips eller nye oppskrifter! Jeg kan starte med min hverdagsfavoritt: (Nok til 2 personer) 300 gr svinekjøtt 200 gr pasta 1 pk kantarellsaus Tilberedningstid: 10-15 min (avhenger av pastaen) Går du på rema 1000 får du dette for ca 40-50 kr totalt. (Trenger også litt smør og melk til sausen.) Lenke til kommentar
SirEmanon Skrevet 25. februar 2009 Del Skrevet 25. februar 2009 Stekt blodpølse og potetstappe (pose - mils). Tilberedes på 5 min. Serveres med sirup og tytebær (noen liker ketchup til). Kostnad kun 20 kr. Lenke til kommentar
RunarL Skrevet 26. februar 2009 Forfatter Del Skrevet 26. februar 2009 Blodpølse? Da tar jeg heller Ostepølse:) Fajtas: 1 pk store tortilla 2 kyllingfilè (eller strimlet svinekjøtt) 1 pk fajitas krydder 1 pk Ost I tillegg kan en ha paprika, mais, squash osv. Del kyllingfilèn i strimler. Stek kyllingfilèn. Når steketiden nærmer seg slutt tilsetter du krydderet og rør om. Fordel kyllingbitene på 3 stk tortilla, tillsett ost og grønnsakene. Brett samen og strø litt ost på toppen. Stek i ovnen i 3-4 min på 220 grader. Lenke til kommentar
steinrawr Skrevet 7. august 2009 Del Skrevet 7. august 2009 Nå som jeg skal flytte inn med dama, trenger jeg middagstips. Så jeg satt meg ned og skrev opp ting jeg har hatt til middag hjemme, og som jeg har kommet over på jobb. (jobber på storkjøkken). Det er ingen oppskrifter her, men, det får være så som så, står litt ingredienser og tilbehør. Listen er ikke på langt nær komplett, men for nå kan jeg jo dele den. værsågod: Fiskeboller i hvit saus m/potet og gulerot fiskegrateng m/ris eller potet fiskekaker med fiskekakesaus, makaroni, gulerøtter og potet/ris Sprøstekt fisk med ris/potet og grønsaker Kokt sei med potet og flatbrød kokt torsk med gulerot, potet/ris og stekt løk og egg. Fersk torsk m/potet, lever og rogn. kokt laks m/ rømmesaus og søt-agurk eller gulerot ovnsbakt laks m/smørsaus, rømme og søt-agurk stekt laks m/grønsaker og potet/ris marinert torskfilet baket sammen med grønnsaker i ovn, gjerne tomat. røkt torsk m/makaronistuing gulerot og ris/potet salt uerfilet m/potet og margarin(kald eller smeltet) kald-sild m/potet, smør, rødbeter og løk Nysaltet torsk m/potet, løk, remulade, og gulerot. Kjøttboller i brunsaus, m/salat, potet, erter og grønsaker. Kjøttkaker m/salat, chips/potet og grønnsaker. Karbonader m/salat, løk, erter, chips/potet eller ris Karbonader i burgerbrød, med tomat, agurk, paprika, salat og ost. Med chips? Kjøttpudding m/stekt bacon, potet/ris, brunsaus og grønsaker (alt kan gjerne blandes i puddingen). Stekte middags-pølser m/chips/potet/ris/potetmos, grønsakswok og brunsaus/smør. kokte middags-pølser m/chips/potet/ris/potetmos, grønsakswok og brunsaus/smør. pølse i brød, m/løk, ketchup, senep, it/rekesalat. Taco, krydret kjøttdeig, grønsaker, lefse/tacoshell, guachemole, salsa. Gryterett: kjøttdeig med løk, paprika, grovhakkede tomater på boks, sopp, krydder m/ris eller nudler til. Kjøttdeig og spaghetti, gjerne med salat Pizza, her kan alt etter ønske legges på. Biffsnadder m/potet, grønsakswok/blanding og bernaisesaus. Koteletter m/brunsasus/fløtesaus, salat, chips/potet/ris, stekt sopp. (Bruk kraft i saus for smak) småsteik i saus m/potet/ris/chips. Røkt svinekam m/surkål, grønsaker, potet, erter, brunsaus. Svinesteik m/surkål, grønsaker, potet, erter, brunsaus. Helsteik av lam/storfe/svin m/potet/fløtepotet broccoli og fløtesaus av kraften. Stekt kylling/kyllingfilet m/grønsaker potet/ris/chips (saus og salat, mariner gjerne kyllingen først) kyllingvinger med ris eller chips og salat fårikål m/potet lammegryte m/grønnsaker, potet/ris og gulerot. (bruk gjerne grønsakerne i gryta og sett i ovn). flintsteik, stekt i panne, eller i ovn. (likt lammegryte). Fleskebein/Grillbein m/chips/potet/ris grønnsaker/wok/salat. Fenalår, spekemat, eggerøre og rømme biffkjøtt m/chips/stekt potet, grønsakswok/blanding og bernaisesaus/fløtesaus. Lapskaus. kjøttsuppe. Omelett m/grønsaker eller salat på siden. stekte egg og karbonade m/erter, løk og salat. Pannekaker m/erte/betasuppe, bacon og syltetøy. Grøt, rømme eller ris, m/spekemat vårruller m/ris og salat Kom gjerne med flere forslag jeg kan putte inn her Lenke til kommentar
anaconda Skrevet 15. august 2011 Del Skrevet 15. august 2011 Frykt av at jeg spiser det samme til middag hver dag synes jeg det er på sin plass med en tråd hvor vi kan komme med middagstips og råd til hverandre. Det er vanskelig å komme med noe varierte måltid nå for tiden, det er kanskje lettest å stappe i grandisen i ovnen? Kom her med dine gode middagstips eller nye oppskrifter! Jeg kan starte med min hverdagsfavoritt: (Nok til 2 personer) 300 gr svinekjøtt 200 gr pasta 1 pk kantarellsaus Tilberedningstid: 10-15 min (avhenger av pastaen) Går du på rema 1000 får du dette for ca 40-50 kr totalt. (Trenger også litt smør og melk til sausen.) Hørtes lite ut til 2 personer. Jeg spiser 300g kjøtt til middag alene. Men jeg trener og trenger da mye protein. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå