Gå til innhold

Noen spørsmål om Diana+


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du får kjøpt film en del steder i Oslo, Japan Photo har noe, Fotovideo har en del og du finner også dette på de små spesialforretningene (en fyr i tøyensenteret har godt utvalg).

 

Pris... nå husker jeg ikke 100%, men du må nok regne med 70 til 100 kr pr. film (husk at du kun får 12 bilder pr. film). Vil absolutt anbefale å kjøpe fra utlandet, da kommer du ned mot 20-30 kr/stk.

 

Ved fremkalling får du i utgangspunktet samme størrelse som ved normal 35mm film, men usikker på hvordan de takler firkantformatet fra dianaen, her bør du være obs så de ikke beskjærer bildene til rektangulært format! Vanlig negativfremkalling på Japan Photo er ikke så dyrt, 39 kr(?) pluss en stk. pris for prints, men hvis du skal ha print fra dias (lysbilde) film, da blir det dyrt! Mener å huske at JP tar 79,- for fremkalling av mellomformat, det blir fort 120-130 for fremkalling og print.

Lenke til kommentar

Bestill film på nettet, enten fra Norge eller utlandet. Da får du det mye billigere enn i butikk.

Ang. antall bilder så tar vel Diana 4x4, om jeg ikke husker riktig. Så da har du flere eksponeringer enn 12.

 

Ang. fremkalling, så lær deg fremkalling selv. Det finnes nok en del i Oslo som fremkaller selv. Ta kontakt med noen av dem. Da får du også mye mer ut av gleden med filmfremkalling.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...