Gå til innhold

Vill han huske meg?


Anbefalte innlegg

Jeg hadde en hund som var født 14/02-08.

og jeg var med han hver dag siden jeg fikk han. var i syden den sommaren i 3 uker og da jeg kom tilbake var han helt vill da han så meg.

Men den 31 oktober 2008 ble han satt hos ett midler tidig hjem pga endrig i livssituasjon. og jeg har ikke vært med han siden den datoen. og nå til uken skal jeg få han tilbake. men jeg er redd han ikke husker meg.

vill han huske meg?

for hver gang jeg kom hjem fra jobb, og han så meg, begynte han å ule og logre og hoppe opp og ned av glede og itillegg gledes tisset han. jeg er så urolig for at han ikke vil huske meg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror ikke du trenger å bekymre deg i det hele tatt når dere hadde et så godt forhold.

Jeg har hatt valper som har tilbragt de første 8 ukene av sitt liv hos meg og det blir fortsatt som gale når de hører stemmen min :!: . Nå har jeg riktignok sporadisk møtt de i de årene som har gått. Siden det ikke er lenger siden du var sammen med hunden din så tror jeg bare du kan glede deg :yes:

Lenke til kommentar

Bridie er omplassert til meg i januar 2007. Da var hun 2,5 år gammel. Første gang hun så igjen tidligere eier var på sommern 2007. Bridie ble helt vill av glede!!! Neste gang hun så henne var i november 2007, og Bridie like villa v glede og super glad.

Neste gang igjen som Bridie møtte sine tidligere eier hadde det gått et helt år til, og det er ikke tvil. Bridie virkelig elsker den dama. :p Vi måtte tilogmed jage henne vekk fra utstillingsringen når Bridie skulle stilles, for hu ville ikke stå i ro. Hu ville bare ut til sin første eier :p

Der snakker vi gjensynsglede av en annen verden altså!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Litt spent jeg nå.. Hvordan ble møtet mellom dere?

 

Åpnet bildøren, gikk ut og sa hei, og ble overfalt av han. Han hoppet på meg velta meg over ende. Gnidde hele kroppen sin inni meg, sleiket meg full i slev. og da jeg endelig klarte å reise meg, drev han og hoppet oppover meg, sånn som løven gjorde i denne filmen:

Det var så utrolig herlig. Fikk ikke være alene, fikk ikke gå noen steder uten han, med en gang jeg lagde en bevegelse var/er han her med en gang:p får ikke gå på badet alene, og når jeg dusjer må jeg ha dusjdøren åpen, vist ikke løper han i den for å åpne den. Han nekter å slippe øynene av meg.

Utrolig herlig følelse!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...